Polaros Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Wlasnie wrocilem z kina. Jak dla mnie rewelacja - dawno nie ogladalem dobrej polskiej komedi. Jezeli ktos spodziewa sie jakis glebszych tresci to film nie dla niego , to jest po prostu dobra czarna komedia . Goraco polecam.... Czy ktos to jeszcze widzial ten film ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 ja mam zamiar wlasnie isc i powiem tak niema jak dobra polska komedia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Czy to nie jest coś w stylu "E=mc2" albo "Chłopaki nie płaczą" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 chłopaki nie płaczą jeszcze dało się obejrzec (i posmiac..), ale podczas oglądania e=mc2 miałem ochote zjeść lacie z nudów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Też zamierzam na to poleźć. W końcu dobra polska komedia się zapowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Czy to nie jest coś w stylu "E=mc2" albo "Chłopaki nie płaczą" ?? Raczej nie, tzn po pierwsze nie ma "ekipy olafa" graja mniej znani ( nie znaczy ze gorsi) aktorzy. Po drugie cala akcja rozgrywa sie wokolo zwlok pewnego pana ktore wedruja od krakowa az po sopot :]. Naprawde jezeli chcecie sie posmiac i spedzic milo 1.5 h w kinie polecam ten film. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Również polecam, jednak spodziewalem się czegoś więcej oglądając trailerki. Film zabawny (choć imho mógłby być bardziej), akcja ciekawa, można miło spędzić czas w kinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Tyle pozytywnych opinii....zaczynam wątpić czy to jest rzeczywiście polski film :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Kumpel mial nastawienie, ze obejrzy super smieszna komedie i caly czas sie bedzie smial - obejrzal i stwierdzil, ze film jest do bani. Nie kazdemu sie spodoba, ale mysle ze warto zobaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...