tomekaa Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Szukałem i nie moge znależć, informacji na temat jakie mostki trzeba łączyć aby uzyskać określone napięcie. Mam nadziej że jest to możliwe(mam atlona xp 1700 0,13). Jeżeli jest t o prosze o podanie linku gdzie znajduje sie jakieś info na ten temat?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 A drut mod :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 ale chciałbym sie jescze tym pobawić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Jak zawsze niezawodny jest serwis ocinside: http://www.ocinside.de/html/workshop/socke...painting_d.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...