Skocz do zawartości
Mutos

Przygody wakacyjne - te złe...

Rekomendowane odpowiedzi

z tym ratowan9iem zwiazku, to......

to zalezy....

z jednej strony......

to moze byc chwilowe "zlamanie" ,a za niedlugo dziewczyna moze bardzo zalowac, a zostajac przy niej dodatkowo wzmocnisz zwiazek (jezeli sie odrodzi) , bo zaobaczy, ze NAPRAWDE CI NA NIEJ ZALEZY!

z drugiej strony......jezeli to prze,myslana przez dziewczyne decyzja, tgo bedziesz ja tylko meczyl.....

i moze ci znienawidziec na dobre.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkala mnie jeszcze jedna super sprawa co do plyty glownej o ktorej pisalem kilka postow wyzej. Otoz zostala zagubiona przez Poczte Polska :? Teraz trzeba czekac tydzien zeby zlozyc wniosek, ze mobo zostalo zagubione (dobrze, ze przesylka byla ubezpieczona...). Czeka mnie pare kolejnych tygodni zanim komp u mnie w domu ruszy... LIFE IS BRUTAL :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm az siem boje tu cos napisac (sami faceci i w dodatku połowa zraniona przez kobiety) - moje wakacje tez nie naleza do udanych - pierwszy miesiac - praca, a drugi - rodzinka z Anglii (mieli przyjechac na 2 tyg. a sa juz miesiac) - nio i wszystkie wakacyjne plany poszły siem j...ć

<ale udało mi sie wyrwac na 3 dni pod namiot z chłopakiem> :)))

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi