qbass Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Przygoda w wakacjie hmm.... 1) Siadl mi zasilacz do Kompa 2) PO tym jak kupilem zasilacz nowy siadl mi nowy zasilacz i MOBO 3) Wyciek WC 4) Jeszcze zobaczymy........wakacjie nadal trwaja!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 hmm.... siadla mi plyta glowna(ktorej nie mam do tej pory) i zlamalem noge... mozna to zaliczyc do przykrych rzeczy? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 klopoty sercowe..... mandat na 500 zeta za wykroczenia podczas jazdy rowerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Padła mi płyta główna, ale po 3 tygodniach otrzymałem naprawioną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 klopoty sercowe..... mandat na 500 zeta za wykroczenia podczas jazdy rowerem 500zl 8O 8O 8O a co zes takiego uczynil ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Wymieniłem Durona 600 na 1300 : :D , byłoby fajnie gdyby nie to, że Zalman za 115 zł nie był w stanie go schłodzic. :cry: No i kupiłem V11. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 z tym ratowan9iem zwiazku, to...... to zalezy.... z jednej strony...... to moze byc chwilowe "zlamanie" ,a za niedlugo dziewczyna moze bardzo zalowac, a zostajac przy niej dodatkowo wzmocnisz zwiazek (jezeli sie odrodzi) , bo zaobaczy, ze NAPRAWDE CI NA NIEJ ZALEZY! z drugiej strony......jezeli to prze,myslana przez dziewczyne decyzja, tgo bedziesz ja tylko meczyl..... i moze ci znienawidziec na dobre....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Spotkala mnie jeszcze jedna super sprawa co do plyty glownej o ktorej pisalem kilka postow wyzej. Otoz zostala zagubiona przez Poczte Polska :? Teraz trzeba czekac tydzien zeby zlozyc wniosek, ze mobo zostalo zagubione (dobrze, ze przesylka byla ubezpieczona...). Czeka mnie pare kolejnych tygodni zanim komp u mnie w domu ruszy... LIFE IS BRUTAL :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Update: Nie zdecheł mi wzmacniacz - przelutowałem wtyczki i działa. Ale się sąsiedzi cieszą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 hmmm az siem boje tu cos napisac (sami faceci i w dodatku połowa zraniona przez kobiety) - moje wakacje tez nie naleza do udanych - pierwszy miesiac - praca, a drugi - rodzinka z Anglii (mieli przyjechac na 2 tyg. a sa juz miesiac) - nio i wszystkie wakacyjne plany poszły siem j...ć <ale udało mi sie wyrwac na 3 dni pod namiot z chłopakiem> :))) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 klopoty sercowe..... mandat na 500 zeta za wykroczenia podczas jazdy rowerem 500zl 8O 8O 8O a co zes takiego uczynil ? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=41466&highlight= :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...