punek Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Witam!! Mam prośbę!! Czy moglibyście mi doradzić jakąś kamerkę internetową z możliwośćią robienia filmu. Tzn. chodzi mi o to żeby była podłączona do komputera i nagrywała do pliku. Chciałbym imprezy sfilmwać. Tak żeby dało rade chociaż ze 3 godziny sfilmować. Za odpowiedzi z góry dziękuję. Pzodrawiam Punek P.S. z opcji search szukałem :twisted: Sorry że tak zamotałem ale późno jest :) :D :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 wydaje mi sie, ze film do pliku raczej kazda potrafi zapisac... to juz raczej potrzebny jest program do tego. osobiscie kiedys uzywalem jakiejs kamerki Creative.. miala oprogramowanie do zapisu video, detektor ruchu i cos tam jeszcze a jezeli chcesz nagrywac imprezki to poszukaj taka co nagrywa w odpowiedniej dla ciebie rozdzielczosci, okolo 25 klatek na sekunde i daje dosyc ladny obraz. i dlugosc filmu zalezna jest od pojemnosci twojego HD (wybranej kompresji video i audio) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Dzieki Pozdr Punek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 OT: Imprezę kamerką internetową? A może wesele :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathEvil Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 zdecydowanie polecam LOGITECH QUICKCAM 4000 ma bardzo dobre paramentry i oprogramowanie wypasione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...