metal Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 WSTĘP WZBRONIONY. GROŹBA WYBUCHU ... yyy... dobrze że ma shaismensa a może to są nowe metody terorystów ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Jak sobie kupiła baterię NONAME za 10 zeta, to nic dziwnego...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Ups, tez mam Nokie. Musze sie zaczac bac i gdy ja wlaczam odwracac wyswietlaczem :wink: . Ale to chyba nic nie da :wink: Update: Nie doczytalem o baterii. Mam oryginalna, juz sie nie boje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 ja tez mam oryginal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 ja mam oryginal :P a w razie jakbym kupil nie oryginalna i by wybuchla to bym znajomego do sadu pozwa; ;] (prowadzi serwis z komorkami:P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 pewnie, wybuchła jedna nokia na kilkaset tysięcy wyprodukowanych (do tego z nieoryginalną baterią), bójmy się... będę zakładal hełm przed każdym włączeniem selfona . :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 buhehehe... będą do telefonów nokia dodawać takie ubranie jak dla saperów i taką tablicę ostrzegawczą LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 ale LOL mam nadzieje że nic poważnego sie babce nie stało. Ja byłem, jestem i bede wierny ericssonowi :) Aktualnie mam rzadki model bo t39m i jestem z niego bardzo zadowolony :) No i nie słyszałem jakiś przypadków żeby te komórki wybuchały :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 A może to taki chwyt: ALBO KUPUJESZ ORYGINALNE AKCESORIA ALBO GINIESZ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 No niezle ;) pewnie dostala wiadomosc od Charliego i telefon ulegl samo zniszczeniu ;) Sid: kolejna teoria spiskowa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Ghyyyyy, dobrze, że tej kobitki nie było gdzieś koło mnie - jeszcze bym odłamkiem dostał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 a może akórat ten model był produkowany w iraku czy izraelu ? buhehehehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 wlasnie.. moze to był kolejny atak terrorystyczny, ale nikomu nie przyszło to na mysl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 wlasnie.. moze to był kolejny atak terrorystyczny, ale nikomu nie przyszło to na mysl ;)a moze poprostu nokia zaczela dolaczac do swoich telefonow C-4 z zapalnikiem fabrycznie ustawionym na detonacje po 4 wlaczeniu aparatu ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 nokia - blasting people;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 nokia - blasting people;]hehhe dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 moze zle wpisala PIN ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zawsze wiedziłem że nokia to złom, ja mam niezniszczalnwgo Ericssona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Ja bede czekal na baterie alkoholowe :D Nie powinny wubuchac :D a wrecz przeciwnie- gasic (pragnienie) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...