Grzechu Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 A więc nasze forum przekroczyło właśnie 500000 postów - dużo tego Nie wiem czy temat ten nie zostanie usunięty hehe :D , ale to w koncu jakas okazja jest nie :?: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Ciesze się razem z Tobą :) Ciekawe czemu nikt się z nami nie cieszy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 cieszę się z Wami!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Wiec cieszmy się dalej gdyż liczba postów odziwo :lol: rośnie i wynosi w tej chwili 504472 :D Nie chciałem żeby z tego powodu ktos miał się cieszyć lecz żeby co niektórym uzmysłowić, że na tym forum zostało napisane już pół miliona postów. Pozdro. PS widziałem głupsze topici niz ten więc się odważyłem hehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 no to zdrówko....trzeba zrobić zlot z tej okazji i to opić : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Tak i niech każdy zrobi spis swoich postów - bedzie co czytać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 heh :) spis naszych glupot :) (czasami hehe) jest na forum.purepc.pl :) na staros sobie poczytam i sie posmieje hehehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...