Skocz do zawartości
Spideroso

Problemy Sprzetowe, Prime dziala a giery sie wieszaja.

Rekomendowane odpowiedzi

Wiec pole do popisu dla kolegow. KLonfiguracja jak w podpisie, prime dziala nawet i po 36h, kom chodzi w sumie nonstop, nic sie nie dzieje. Jak wlacze jaks gierke, np. Chaser, pochodzi z 5minut, i wywala sie do windowsa. Wszystkie stery najnowsze, bios niezmieniany, ale to juz wina bugow w nowych biosach. Stery do nforce'a 2.03. Pojawia sie ten efekt niezaleznie od gierki, tylko czas oczekiwania na wysypke jest rozny. Aha nie pomaga przestawianie FSB. Dzieje sie tak przy 240mhz i przy 200Mhz. So, Moze ktos juz wywalczyl sobie dzialanie po tym problemie.

Peace for @ll

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz nie napisalem, ale juz nawet spowalnialem ja, i tez nie pomaga. Generalnie to na ustawieniach fabrycznych wysypuje sie chyba nawet czesciej...

aha nie napisalem, ale 3dmarki obydwa przechodza bez zadnego problemu po 5 testow pod rzad..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a przedtem chodziło??? sprawdz napiecia na zasilaczach, jak mialem radka 9100 to 3dmarki tez przechodzil ale nwn stanowil dla niego problem, medal of honor jakos tam szedl Jedi 2 chodzil i moze z 5 min, u mnie a wlasciwie u brata napewno jest to zasilacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm walczyłem z czymś podobnym u siebie, dawałem dzieś tu nawet topik ale i tak musiałem zwalczyć sam (u mnie na frn-l powyżej fsb 150 sie wszystko co w 3d albo zwieszało albo powracało na pulpit win) -> panel sterowania -> directX i potem w którejś z zakładek jest cała lista jakichś tam ustawień do directdraw zdaje się, nominalnie zaznaczonych jest tylko kilka, chyba 3 pierwsze -> odznacz je wszystkie i sprawdź co będzie. u mnie pomogło. powodzenia (nie napisze ci w tym momencie dokładnie co i jak bo nie ze swojego kompa nadaje, sorx ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spox, dzieki za rady, zaraz bede testowal. Dla wyjasnienia napisze :

Problem sie pojawil jak kompletnie wymienilem czesci, tzn pamiec, proc, Mobo, grafa.

Winde instalowalem milion razy. Zawsze to samo.

Pozdro..idem na testy, jak nie wroce znaczy- sie zjaralo..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...