Spideroso Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Wiec pole do popisu dla kolegow. KLonfiguracja jak w podpisie, prime dziala nawet i po 36h, kom chodzi w sumie nonstop, nic sie nie dzieje. Jak wlacze jaks gierke, np. Chaser, pochodzi z 5minut, i wywala sie do windowsa. Wszystkie stery najnowsze, bios niezmieniany, ale to juz wina bugow w nowych biosach. Stery do nforce'a 2.03. Pojawia sie ten efekt niezaleznie od gierki, tylko czas oczekiwania na wysypke jest rozny. Aha nie pomaga przestawianie FSB. Dzieje sie tak przy 240mhz i przy 200Mhz. So, Moze ktos juz wywalczyl sobie dzialanie po tym problemie. Peace for @ll Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Grafa przetaktowana odkręć po 10-20MHz i potestuj. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spideroso Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Widzisz nie napisalem, ale juz nawet spowalnialem ja, i tez nie pomaga. Generalnie to na ustawieniach fabrycznych wysypuje sie chyba nawet czesciej... aha nie napisalem, ale 3dmarki obydwa przechodza bez zadnego problemu po 5 testow pod rzad.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 a przedtem chodziło??? sprawdz napiecia na zasilaczach, jak mialem radka 9100 to 3dmarki tez przechodzil ale nwn stanowil dla niego problem, medal of honor jakos tam szedl Jedi 2 chodzil i moze z 5 min, u mnie a wlasciwie u brata napewno jest to zasilacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spideroso Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zasilke zmienilem z tego powodu. Teraz mam ChiefTeca 400W. Kurde problem jak z marsjanami, niby nic a wnerwia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 moze to glupie ale np mały formacik??? albo inne stery???przedtem chodzilo czy masz ten sprzet nowy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 hmm walczyłem z czymś podobnym u siebie, dawałem dzieś tu nawet topik ale i tak musiałem zwalczyć sam (u mnie na frn-l powyżej fsb 150 sie wszystko co w 3d albo zwieszało albo powracało na pulpit win) -> panel sterowania -> directX i potem w którejś z zakładek jest cała lista jakichś tam ustawień do directdraw zdaje się, nominalnie zaznaczonych jest tylko kilka, chyba 3 pierwsze -> odznacz je wszystkie i sprawdź co będzie. u mnie pomogło. powodzenia (nie napisze ci w tym momencie dokładnie co i jak bo nie ze swojego kompa nadaje, sorx ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spideroso Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Spox, dzieki za rady, zaraz bede testowal. Dla wyjasnienia napisze : Problem sie pojawil jak kompletnie wymienilem czesci, tzn pamiec, proc, Mobo, grafa. Winde instalowalem milion razy. Zawsze to samo. Pozdro..idem na testy, jak nie wroce znaczy- sie zjaralo.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...