Pretorian Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 musze kupić jaką tanią karte graficzną żeby nie przycinała i żeby było dosyć płynnie w gierkach.Tera jest gf2mx200 i shit totalny poradzcie może jakigośgts ,pro ,a może ti ??? byle do 260-280 to max jaki moge dać !!!! :roll: :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 W tych ramach cenowych które podajesz to używany Ti byłby lux - choć wczoraj widziałem Mint Ati 7500 za 305 zł - ale nie wiem czy będzie ich nowa dostawa. A i nie kupuj przypadkiem gf4mx420 na SDram - to straszna bida. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Jak by cię interesowało to za jakąś godzinkę będę miał info ze sklepu odnośnie radeona 7500 le ddr.Cena to ok. 300 (może byś jakoś wyłuskał te 20 pln więcej).Bo im się skończyły i nie wiedzą nawet jak taktowany i jakie pamięci w nim są.Jak będę wiedział to walnę na priva.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 nie no co ty wymiana z mx200 na 400 to nie zby trafny był by pomysł z mojej strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 a moze kyro2 ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 sory ale gdzie tu mowa byla o 400-setce?? chyba ze kolo usunol post to sor!? ale wydaje mi sie ze 400 jest duzo lepszy od 200 bardzo duzo a niewiele gorszy od mojego pro ale jesli chcesz dobra karte to biez radka jak sugeruja panowie wyzej) ja tez chetnie sie zamienie)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 wiesz co jakoś to kyro2 nie budzi zaufania wole nvidie w ostatecznoći ATI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 a moze kyro2 ? :)też to rozwżałem ale obecnie trudno to dostać.W krakowie na razie w żadnym sklepie nie znalazłem choć muszę przyznać że specjanie długo nie szukałem.Ale zwróćuwagę że za kyro2 dasz ok.220-250 pln (jak ci się uda za tyle łyknąć herculesa to będzie super) a ten ati7500 le ddr z tego co się dowiedziałem (thanx Tristan) jest dużo lepszy a róznica cen to tylko 50 pln...(no może 80) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 tez WOLALEM nvidie .... ale mam k2, obraz zyletka, osiagi lepsze od gf2mx... a w niektorych grach jest porownywalna do gf3 zwalaszcza przy twoim procku PS niemialem zadnych prob w grach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 jak coś tomsair to wlaź na gg mój nr.2276492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Ja bym poczekał, aż Xabre się w sklepach pojawi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Ja bym poczekał, aż Xabre się w sklepach pojawiZapewne jak koles napisal, ze musi kupic to pewnie mu sie pali :):) Wiec do Pretoriana: Zasuwaj na gielde komputerowa i kup se gf2Ti (moze bedzie wiecej kosztowal niz 300 ale sprzedaz gf2mx200 i oddasz mamie reszte, ktora Ci porzyczy na gf2Ti) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Ja bym poczekał, aż Xabre się w sklepach pojawiZapewne jak koles napisal, ze musi kupic to pewnie mu sie pali :):) Wiec do Pretoriana: Zasuwaj na gielde komputerowa i kup se gf2Ti (moze bedzie wiecej kosztowal niz 300 ale sprzedaz gf2mx200 i oddasz mamie reszte, ktora Ci porzyczy na gf2Ti) :) możesz zamiast Ti wziąźć GF2 GTS :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[SiD] Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 yesli cos taniego to tylko GF2Ti : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 heh mojego stare m200 spyliłem już za 145 zł i mam zamiar kupić sobie tzn nie sobie tylko kumplowi gf2ti ultra za okolo 320zł :lol: :lol: :lol: :lol: ale dzięki za info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Za jakie 250 qpisz GF2 Pro na allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 proponowal bym zdecydowanie Gf2 Ti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Pretorian poslalem ci oferte na email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ja kupilem na allegro wczoraj prolinka gf2 GTS PRO z tv out za 220 (z przesylka 230) czekam az dojdzie i zmieniam configa :)) a wszystko dzieki temu ze tnt2 m64 sprzedalem za 80 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...