Recenzent_ Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 nei wiem czy ktos pomyslal moze o malej rywalizacji pomiedzy moderatorami a uzytkownikami forum mecz pilki noznej albo siatkowniki tudziez koszykowki ? owszem mozna tez sprobowac sil w jakiejs grze komputerowales ale to juz nie byloby to samo Nie znam wszystkich moderatorow ale napewno jest ich wiecej niz 11 prawda ? update mowie to oczywiscie w perspektywie zblizajacego sie zjazdu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Hmmmm zjazd juz trwa. A co do konkurencji to spoko moge wystartowac w koszu albo siatce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recenzent_ Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 gafa rzeczywiscie zjazd juz trwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueen Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Ja prpopnuje Boks Ciekawe kto by stanął do walki na ringu np. z reed'em :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Ja :D Po awatarku widac, ze mam szanse :D. Ale mnie na zlocie nie bedzie. Wiec mozemy sie umowic po lekcjach za gorka w lasku na male solo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recenzent_ Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Ja :D Po awatarku widac, ze mam szanse :D. Ale mnie na zlocie nie bedzie. Wiec mozemy sie umowic po lekcjach za gorka w lasku na male solo :D hehs spojrz na avatar Reeda wystawimy go przeciwko tobie i powodzenia za gorka w lasku gdzie on wykopie ci grob wlasnymi dlonmi a po tym jak skreci ci kark zakopie w nim .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Chetnie sie zmierze. A grob to wole miec nacmentarzu i to przyzywszy jakies 100 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Ja :D Po awatarku widac, ze mam szanse :D. Ale mnie na zlocie nie bedzie. Wiec mozemy sie umowic po lekcjach za gorka w lasku na male solo :D hehs spojrz na avatar Reeda wystawimy go przeciwko tobie i powodzenia za gorka w lasku gdzie on wykopie ci grob wlasnymi dlonmi a po tym jak skreci ci kark zakopie w nim .. Prosze mna tak nie szastac :wink: Po drugie : mialbym wlasnymi rencami grob kopac ? http://images.google.pl/images?q=tbn:bW9PcccBgokC:duckydees.50g.com/ROTFL3.gif Wyobrazasz sobie jak wygladaly by moje paznokcie ? http://images.google.pl/images?q=tbn:bW9PcccBgokC:duckydees.50g.com/ROTFL3.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 I tak wszyscy wiemy ze Reed to mieczak :wink: wiec bo co mu robic dymu obciachu :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Ja mogę w wreslingu :twisted: Który chętny ?? Agggrrrr !! Who what more ??! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Ja mogę wyskoczyć z kimś na noże albo siekiery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Ja mogę w wreslingu :twisted: Który chętny ?? Agggrrrr !! Who what more ??! You wanna piece of me boy? Reed - po lekcjach w lasku za gorka na gole klaty :!: :twisted: Hooah! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 reed zawszemnie co ciekawiło to ty jesteś ma 2twoim avartku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Ja mogę w wreslingu :twisted: Który chętny ?? Agggrrrr !! Who what more ??! You wanna piece of me boy? Reed - po lekcjach w lasku za gorka na gole klaty :!: :twisted: Hooah! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: OK, ale na ogolone ?? czy default ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Na default Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Na defaultWalcze z wygranym. Radze nikomu nie wygrać :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 heheh a kto sie ze mna zmierzy na plucie na odleglosc? nowa dyscyplina:) albo rzucanie HDD :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 może 3 odmiany rzutu HDD: 1) Po ladowaniu musi działać ;) 2) Po lądowaniu nie musi działać, ale ma byc w jednym kawałku. 3) Liczy się ten kawałek ktory najdalej upadł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Survivor Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Witam ,ja proponuję już dwie dość znane konkurencje : -rzut komórką -rzut klawiaturą można tez spróbować konkurencji kulinarnych takich jak : -jedzenie majonezu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Niechcący widziałem we Wiadomościach zawody, zapomniełem w jakim kraju, polegające na rzutem komórkę. Wygrał facet który rzucił swoją Motką na przeszło 90 m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Niechcący widziałem we Wiadomościach zawody, zapomniełem w jakim kraju, polegające na rzutem komórkę. Wygrał facet który rzucił swoją Motką na przeszło 90 m. I wygral nowy telefon :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 ja tam wole monitorem rzucac :twisted: ale swojim mitsubishi eclipse terz moge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 a moze: - Bieg po gnoju bez postoju - skok w zniż - wioślarstwo figurowe na lodzie ? i co kto wymysli cos głuprzego hm ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 trójskok po polu minowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 trójskok po polu minowym. No tak, dobre to, niesamowita rozrywka :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Skok w bok, z pluciem przez ramie. Wygram... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Próba siły: Kto zgniecie tak mocno jednozłotówkę aby się orzełek zesrał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 a moze: - Bieg po gnoju bez postoju - skok w zniż - wioślarstwo figurowe na lodzie ? i co kto wymysli cos głuprzego hm ? :D :D hehe, przyznaje ze Was niedoceniłem hyhyhyh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 ciekawe te konkurencje, ale raczej w zadnej z nich nie wystartuje. skakac nie lubie a w gry zespolowe tez nie gram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Ja sie moge zmierzyć w trialu... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...