kap00ch Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 hmm...troche zly jestem bo wlasnie dostalem z serwisu nowiutkiego XPka 1700+ AGOIA (kupilem agoie ale byla walnieta) i se mysle no na 100% pojdzie lepiej niz moj ujechany xpek i....[gluteus maximus]....na FSB 140 bez V core wiekszego juz pada...rekord to FSB 145 na V core 1.85 8O wiec to albo trzeba miec pecha albo cos tu suxx.....na prawde zycie qrde :P suxx bo szukalem agoi 2 miechy a tu taka ****** ech... na szczescie tristanowi sie agoia udala :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Zwróć uwagę że nie tylko seria się liczy.Te dalsze oznaczenia też mają duże znaczenie(np.który tydzień itp).Tristan o tym kiedyś pisał (zrobił taką listę chyba odnośnie 1600).Ponadto nawet te o dokładnie tym samym oznaczeniu mogą się różnie kręcić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 JUuż kiedyś o tym pisałem - albo trafiłeś na wybraka z dobrej serii, albo na normala z dobrej - pech jest pech :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Ja mam XP 1700+ AGOIA :) No i leci sobie z peltierkami na 1833 stabilnie, a bez nich na 1750 bez problemow (sama woda). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Ja mam XP 1700+ AGOIA :) No i leci sobie z peltierkami na 1833 stabilnie, a bez nich na 1750 bez problemow (sama woda).moj na 1750 leci przy oficjalnie Vcore 1,85V a realnie 1,81V zasilacz sux , i nie wodzie tylko Titanie TTC D5TB dodam jeszcze ze mnoznik zablokowany i to 1600+ :). Zaloze WC jak skitram bloka i zobatrze na ile chula :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 moj na 1750 leci przy oficjalnie Vcore 1,85V a realnie 1,81V zasilacz sux , i nie wodzie tylko Titanie TTC D5TB dodam jeszcze ze mnoznik zablokowany i to 1600+ :). Zaloze WC jak skitram bloka i zobatrze na ile chula :P. Ano, większość XP 1600+ kręci się lepiej od 1700+. Moja sztuka nie jest na pewno idealna, bo znam kilku ludzi, ktorym proc idzie na 1800 przy powietrzu (1600+). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 hmm...troche zly jestem bo wlasnie dostalem z serwisu nowiutkiego XPka 1700+ AGOIA (kupilem agoie ale byla walnieta) i se mysle no na 100% pojdzie lepiej niz moj ujechany xpek i....[gluteus maximus]....na FSB 140 bez V core wiekszego juz pada...rekord to FSB 145 na V core 1.85 8O wiec to albo trzeba miec pecha albo cos tu suxx.....na prawde zycie qrde :P suxx bo szukalem agoi 2 miechy a tu taka ****** ech... na szczescie tristanowi sie agoia udala :PWez wywal te noname pamiatki i sprobuja na samych Nanyach. Mi sie wydaje, ze te noname maxymalnie sa do d..., a nie ten proc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Ja mam XP 1700+ AGOIA :) No i leci sobie z peltierkami na 1833 stabilnie, a bez nich na 1750 bez problemow (sama woda).I po co woda ??? Ja mam Titana D5TB i AXP1600 @ 1750 i jest cooool !!! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 moj na 1750 leci przy oficjalnie Vcore 1,85V a realnie 1,81V zasilacz sux , i nie wodzie tylko Titanie TTC D5TB dodam jeszcze ze mnoznik zablokowany i to 1600+ :). Zaloze WC jak skitram bloka i zobatrze na ile chula :P. Ano, większość XP 1600+ kręci się lepiej od 1700+. Moja sztuka nie jest na pewno idealna, bo znam kilku ludzi, ktorym proc idzie na 1800 przy powietrzu (1600+). Na przykład mój procesor 8) :D :P :D 8) tylko mam ch**** pamięci i dlatego na 166 mi sie wiesza i to w dodatku bez dźwigania napięcia !!! 8) 8O 8) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 I po co woda ??? Ja mam Titana D5TB i AXP1600 @ 1750 i jest cooool !!! 8) Przy powietrzu nie chodzi, no chyba ze jakies mocno wydajne i w dodatku glosne. No z woda mam ciszej i wydajniej... chyba logiczne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 I po co woda ??? Ja mam Titana D5TB i AXP1600 @ 1750 i jest cooool !!! 8) Przy powietrzu nie chodzi, no chyba ze jakies mocno wydajne i w dodatku glosne. No z woda mam ciszej i wydajniej... chyba logiczne? Ja mam Titana D5TB ver3 z zeszlifowanym spodem !!! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...