Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Yo Jestem obecnie po wymianie sprzętu (w podpisie) cały sprzęt jest ok. zrobiłem formata twardemu zainstalowałem Win98SE wszystkie hyperiony catalysty direxy itp. poinstalowałem ale jest jeden problem z dziękówką C-media 8738 6CH zainstalowałem do niej sterowniki najnowsze WDM ze strony c-media ale karta nie daje dzwięku w grach i filmach (mp3 i dziwęk w systemie działa). -Kiedy staram się otworzyć jakiś film w windows media player 6.4 to wyskakuje taki bład: An error occurred while playing the file. (Error=80004001) i film się nie włącza. a np: w all playerze nie wyskakuje żaden komunikat tylo odpala się film bez dziwęku -Kiedy staram sie odpalić gierkę to się włącza normalnie ale nie ma dzięku. co robić :? :( P.S. Karta C-media jest wykrywana poprawnie, a w biosie wyłaczona jest karata onboard, mam zainstalowany DirectX 8.1b i direct sound i music działają poprawnie. A jeżeli chodzi o kodeki do filmów to mam zainstalowany Codec 7.3e Za pomoc THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Moze to i glupie, a moze poprostu kodekiw jakis nie zainstalowales? Np. AC3 albo ogolnie DIVX'a. Pozdro UPDATE: Zainstaluje inne kodeki od tego co juz zainstalowales, moze pomoc, sorry za to wczesniejsze ale jakos przeoczylem to co najwazniejsze czyli to, ze juz zainstalowales kodek jakis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Moze to i glupie, a moze poprostu kodekiw jakis nie zainstalowales? Np. AC3 albo ogolnie DIVX'a. Pozdro UPDATE: Zainstaluje inne kodeki od tego co juz zainstalowales, moze pomoc, sorry za to wczesniejsze ale jakos przeoczylem to co najwazniejsze czyli to, ze juz zainstalowales kodek jakis. Hmm dobra dzięki już ściągam fddshow ale co z dzwiękiem w gierkach :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...