szpak Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 co sie dzijeje z tymi zasilaczami czemu mi tak padaja jak mialem jeszcze codeshita to bylo ok ale padl a teraz mialem w zastepstwie jaka no name zasilke podnioslem troche napiecie i bumm i nie mam zasilki a nowe sa droge jak cholera za zasilke nie dam tyle co za nowa bude bo to glupie ... macie jakis zasilacz sprawdzony co sobie poradzi z wyzszymi napieciami przy oc ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 na jednym kompie mam FEEL 300W (ten ciezki a nie te lekkie) calkiem calkiem 3mal napiecia a na drugim CHIEFTEC 360W - wiadomo co do FEEL'a to kosztuje jakies 80 zeta sa jeszcze HUNTKEY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 co sie dzijeje z tymi zasilaczami czemu mi tak padaja jak mialem jeszcze codeshita to bylo ok ale padl a teraz mialem w zastepstwie jaka no name zasilke podnioslem troche napiecie i bumm i nie mam zasilki a nowe sa droge jak cholera za zasilke nie dam tyle co za nowa bude bo to glupie ... macie jakis zasilacz sprawdzony co sobie poradzi z wyzszymi napieciami przy oc ?? no wiesz jak wymienisz jaeszcze ze dwie zasilki to ci wyjdzie ze jednak lepiej kupic jeden a porzadny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Fortron jest budget friendly :), a napiecia ma regulowane i jak ci cos nie pasi to se mozesz zwiekszyc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 a jakie sa ceny tych dobrych zasilek ? ... narazie cierpie na niedobur kasy i to powazny ... wiec nie wyskakujcie z x00zł bo mnei nie stac jak mam za zasilke dac 150zł to wole sobei nowa jakas fajna bude kupic bo mam badziewie podziurawione piwrwszymi nieudanymi modami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 http://www.sirius.pl/index.php?sid=1&mcid=22&scid=96 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 zasilacz Tracer 350W ATX cena: 75 zł zamów 2 lata gwarancji warte to zachodu ?? pytam bo w kwestiu zasilaczy jestem lalik byl dziala bylo ok do teraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 a jakie sa ceny tych dobrych zasilek ? ... narazie cierpie na niedobur kasy i to powazny ... wiec nie wyskakujcie z x00zł bo mnei nie stac jak mam za zasilke dac 150zł to wole sobei nowa jakas fajna bude kupic bo mam badziewie podziurawione piwrwszymi nieudanymi modami no wiesz zastanow sie jaka jest roznica miedzy zasilaczem za 70 pln a za 200 pln po prostu z gowna bata bie ukrecisz BTW lepiej z allegro kupic Fortrona 300W zamist tego Tracera. Kupilem dziewczynie Fortrona 235W i podlaczylem go pod swoj konfig dla sprawdzenia i wytrzymal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 mi poszly 3 i sie nie martwie teraz jade na codeshicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Ja też spalilem 3 zasilacze, tylko byly one na gwarancji 300 Watowy Codegen, 350W Megabit, 300W codegen, potem doszedlem do wniosku, ze lepiej kupic porzadny zasilacz dokładając trochę gotówki niz być w strachu czy znowu sie nie spali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Spaliłem dwa Codegeny - praktycznie jeden za drugim (drugi chodził 3 minuty) i teraz mam Deer-a 400W i radzi sobie całkiem wporzo 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 ja jak spalilem no name 230 kupilem codegena 300, ten sie spalil i dostalem codegena 400 i sie zaminilem z bratem na enlighta 250 ;p ekhehehhe kup sobie to http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=4152&sid=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 co sie dzijeje z tymi zasilaczami czemu mi tak padaja jak mialem jeszcze codeshita to bylo ok ale padl a teraz mialem w zastepstwie jaka no name zasilke podnioslem troche napiecie i bumm i nie mam zasilki a nowe sa droge jak cholera za zasilke nie dam tyle co za nowa bude bo to glupie ... macie jakis zasilacz sprawdzony co sobie poradzi z wyzszymi napieciami przy oc ?? dlaczego glupie ? 2x zasialacz wymieniasz bo kupujesz niskiej jakosci produkty. Za te pieniadze mialbys jeden ale dobry. Dobry zasilacz to lepsza stabilonsc, wieksza trwalosc i lepsze wyniki w overclockingu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty2001 Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Kup cos porzadnego. Nie zycze Ci zle ale pewnego razu padajacy zasilacz pociagnie ze soba plyte, procka, itd ... dopiero wtedy zrobi sie smutno. 420W zasilacz Chieftec'a za 299zl to nie 2999zl (4000zl) za brand new pc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 kupilem obudowae nowa z zailka 350 w gigabyte nic szczegolenego ale na stara zmasakrowana bude juz patrzec nie moglem ... a buda to Trecer Tro 545L Ferro black ..bez rewelacji ale zalezalo mi na czarnej i duzej budzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 U mojego kolegi ,sam nie wiem czemu ,zasilacz (200 W) się zafajczył żywym ogniem i wszystko mu poszło w kompie , płyta główna , HDD ,CD-rom ,Grafe (Voodoo 3500). Nawet Stacja dysków mu poszła. Mój starszy to elektronik to go zrobił ale koleś nie ma ciągle kompa i go nie bierze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 szpak, powinienes dostac nezly opie.........prz za ren topic. Tyle co o zasilkach jest napisane to sie w pale nie miesci :evil: Zamykam i odsylam do Search'a. PS: Kup sobie zasilacz w pelnym tego slowa znaczeniu, nie jkakies goowna. A jak kupujesz goowna to nie narzekaj ze sie jaraja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...