qliman Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Mam taki problem Xpek mi sie niechce odpalic z cd zanczy laduje sie siebieski ekran laduje konfigi i wogole (wiadomo o co chodzi) a potem wlacza sie czarny ekran i miga podkreslnik.Nie mam pojecia co sie dzieje na innym komputerze instaluje sie normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Ja tez nie mam pojecia, ale XP i 2000 i 2003 czasem tak ma. Odpal instalator z DOS/Windows lub z 6 dyskietek instalatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Też szukam po omacku, ale możliwe, że masz dysk podpięty do kontrolera i wtedy przed instalacją trzeba załadować sterowniki SCSI inaczej nie pójdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...