TanneR Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Kupiłem Coopera z 4max-a zakładam na mojego Durona i .... I lipa . Dziwne dźwięki z kompa i po frytkach. Zdjąłem go i już wszystko dobrze. O co chodzi ??? Może złą stroną go zakładałem ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Jak sie nie umie zakładać to nie moja wina.Załóż napisami do góry i popatrz uważnie on ma takie wycięcie i trzeba go tak dać by w to nacięcie weszły mostki.Pewno tak dałeś żę się wszystko stykało.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 heh a zdjales folie zabezpieczjaca? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 mhaaaaa, mi sie wydaje, ze zle wlozyl i zwarl cos na procu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Na 100% zle polozyl i zwieral mu ! Jak CS moze Ci cos kaszanic !? Pomysl logicznie zanim takie rzeczy wywalisz na forum, wszyscy CS-users Cie wysmieja :mrgreen: Nawet nie zdjeta folia nic mu nie zaszkodzi (zwarc nie zrobi) Trzeba niezle kombinowc zeby zle zalozyc CopperShima, gratuluje !! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Kupiłem Coopera z 4max-a zakładam na mojego Durona i .... I lipa . Dziwne dźwięki z kompa i po frytkach. Zdjąłem go i już wszystko dobrze. O co chodzi ??? Może złą stroną go zakładałem ???? :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 a ja wygralem kiedys copera w konkursie organizowanym przeez tweak.pl o 4maxcool. zalozylem i podniosl mi temperature o 2 stopnie. wyje****m to gowno. ps. mozecie sie smiac... :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 nie umiesz csa zakadac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Kupiłem Coopera z 4max-a zakładam na mojego Durona i .... I lipa . Dziwne dźwięki z kompa i po frytkach. Zdjąłem go i już wszystko dobrze. O co chodzi ??? Może złą stroną go zakładałem ???? wyslij maila na 4 max i napisz o cio chodzi ... 8) chcialem to kupic ale nie wiem czy sie zdecyduje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 NIe zastanawiaj się kupuj P.S Wrocław naprawdę rulezzzzzzz :!: :D szkoda tylko ze się musiałem przeprowadzić :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...