bogdans1 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Mam pytanie, czy jak odłączę wentylator na karcie graficznej (MSI Ti 4200 64MB) to karta się spali? Chodzi o to, że jakiś głośny ten wentylatorek i jak na noc kompa zostawiam włączonego to mi świszcze :), a grafa nie jest obciążona, więc dlatego takie pytanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilnew Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 nie polecam odlaczac wiatraka - karta nawet nieobciazona grzeje sie ostro i bedziesz mial niestabilny system - ja zainwestowalem w pasywne chlodzenie grafy zalmana (nazwa w podpisie) i jest cisza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 dokladnie jesli chcesz sie bawic w wyciszanie to zamontuj zalmana albo przed odlaczeniem wiatraka zmniejsz czestotliwosc rdzenia o jakies 100mhz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Dzięki za rady... może zainwesruję w tego Zalmana. Gdzie go mozna tanio dostać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilnew Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 np w discotechu za 110 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 osobiście wolałbym jakiścooler do celerona z wiatrakiem @5 lub 7V i cicho i tanio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 daj jakiś wiatrak o przekątnej 8 cm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 tak apropo odgrecania czy ja moge sobie tego gf odkrecic o te niepotrzebne mhz i wylonczyc wentyl bo szkoda mi kasy na zelmana a to male gowno gwizdze strasznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Yamroz- Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 nie wiem jak chcecie ale ten zalman jest nieoplacalny, duzo lepiej kupic ten zestaw tt GIANT... Wentyl mozna wylaczyc i wtedy wydajnosc jest i tak wieksza niz zalman. A w czasie grania mozna wlaczyc wentyl... (chyba ze chcesz dokupic do zm-hp80 np. zalmana wentyl na lapce...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Yamroz- Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 nie wiem jak chcecie ale ten zalman jest nieoplacalny, duzo lepiej kupic ten zestaw tt GIANT... Wentyl mozna wylaczyc i wtedy wydajnosc jest i tak wieksza niz zalman. A w czasie grania mozna wlaczyc wentyl... (chyba ze chcesz dokupic do zm-hp80 np. zalmana wentyl na lapce...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 a założyłem na grafe wentyl 80x80mm i mój geforce 2 mx400 z początkowych: pamięć: 143 procesor: 200 idzie na: pamięć: 185 procesor: 240 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...