weronica Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 czy epox 8k3a ma dzielinik pci do fsb 1/5, mam wlasnie taka plytke wersje rev. 1.0 i sandra pokazuje ze nie ma dzielnika 1/5 a bez niego nie ma krecenia dobrego :? i nie wiem czy wgranie nowego biosu cos pomoze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Naprawde nikt nie wie :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Po pierwsze sandra oszukuje ;) A po drugie dzielnik 1/5 jest. W biosie pokazuje aktualna predkosc AGP i PCI i jak ustawie FSB na 166Mhz to AGP mam 66Mhz a PCI 33Mhz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Ja mam płyte Epox 8KHA+. Czy mam ten dzielnik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 RAFAL masz płytę na KT266A czyli NIE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 a można go jakoś uzyskać? I jeszcze jedno: czy na tej mojej płycie, na wyświetlaczu (takie czerwone) można zrobić żeby podawał temperaturę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Raczej nie, to jest port 80 i pokazuje co aktualnie komputer "robi" podczas startu, i pozwala wychwytywac bledy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 oczywiscie ze sie da - mam tak od roku - wgrywasz MBM najnowsze wchodzisz w ustawienia - główne/podstawowe i tam masz "włącz wsparcie dla RD2Pro" zaznaczasz. Port powinien byc domyslnie "$80" jak nie to taki daj - i z listy wybierasz ktora temperature ma pokazywac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 a ha - wgralem weronice najnowszy bios i pokazuje tam czestotliwosci. Ale sandra dalej stoi przy swoim - 1/4 - czy jest jakis program ktory pokazuje prawde? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Dzięki za odpowiedź, ale mam problem :( : W MBM nie wywyświetla mi prawidłowych wartości temp. i wentyli, np. na Sensor 1 mam 0 stopni C, a jak grzebałem w liście "Powinien pokazywać tablicę czujników" to było nawet -7C. Co mam zrobić, żeby było dobrze :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Dzięki za odpowiedź, ale mam problem :( : W MBM nie wywyświetla mi prawidłowych wartości temp. i wentyli, np. na Sensor 1 mam 0 stopni C, a jak grzebałem w liście "Powinien pokazywać tablicę czujników" to było nawet -7C. Co mam zrobić, żeby było dobrze :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 ja mam winbond 1 i winbond 2 i wszystko smiga. Jedyne czego mi nie pokazuje dobrze to napiec ujemnych :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 YoSHi mi cos nie dziala :? Zrobilem jak napisales i na porcie mam nadal FF a MBM 5.0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...