Igor Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 To jest z cytat z pewnej stronki na ktorej sa rozne "programiki" Niezle sobie to gosc wykombinowal. Co o tym sadzicie??? Z pewnych kontrowersyjnych powodów, jeżeli jesteś związany w jakikolwiek sposób z jakimiś organizacjami rządowymi do walki z piractwem komputerowym lub jakąkolwiek inną grupą spełniającą te funkcje, albo, jeśli po prostu jesteś pracownikiem tych grup to: 1. nie możesz wejść na tę stronę 2. nie możesz ściągać żadnych plików 3. nie możesz przeglądać żadnych plików HTML. Jeśli wejdziesz na stronę, a nie da się inaczej niż po zaakceptowaniu wszystkich powyższych warunków to złamiesz międzynarodowe prawo do prywatności (Internet Privacy Act - podpisany, w 1995r.), co będzie znaczyło, że nie możesz rościć prawa do odłączenia naszych ISP(s) ani do ukarania żadnych osób lub firm (serwerów), na których przetrzymujemy swoje pliki. Nie możesz także sądownie ścigać żadnej osoby związanej z tą stroną włączając w to rodzinę, przyjaciół autorów strony oraz wszystkich, którzy tę stronę internetową odwiedzają. Jeżeli akceptujesz i spełniasz powyższe warunki możesz wejść. Jeżeli natomiast nie spełniasz powyższych warunków i ich nie akceptujesz, natychmiast zamknij stronę. WEJŚCIE Adresu stronki nie podaje ale jak bedziecie chcieli to podam. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Niezłe ale chyba za proste. Wątpię żeby taki wpis przed czymkolwiek go uchronił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 ten tekst jest na bardzo wielu stronach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 chyba niewiele to da.. a jesli np podesle komu trzeba link nie do glownej tylko do zasobow to co wtedy :lol: jak dla mnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 rownie dobrze morderca, czy inny zlodziej moze na dzwiach swojego mieszkania napisac: jezeli jestes czlonkiem sluzb antyterrorystycznych....itd. itp. bzdura i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 albo w jakimś sklepie z lewym towarem można taką karteczkę wywiesić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 albo w jakimś sklepie z lewym towarem można taką karteczkę wywiesić transparent nad stadionem xx-lecia;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Na kazdego znajdzie sie paragraf .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 transparent nad stadionem xx-lecia;]a może xxx-lecia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 transparent nad stadionem xx-lecia;]a może xxx-lecia :lol: nie slyszalem o takim... :>]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Na kazdego znajdzie sie paragraf .... :D czemu tak sadzisz :P sa ludzie, na ktorych nie ma paragrafow :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Na kazdego znajdzie sie paragraf .... :D czemu tak sadzisz :P sa ludzie, na ktorych nie ma paragrafow :( Dokładnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Na kazdego znajdzie sie paragraf .... :D czemu tak sadzisz :P sa ludzie, na ktorych nie ma paragrafow :( Dokładnie :( Jezeli chodzi o ludzi wysoko postawionych/policjantow/mafie/gagatków to : 1. Prokuratura w polsce rządzi sie własnymi prawami. I jest to jedna wielka rodzina , tu sie nie liczy czy ktos jest szefem wydzialu prokuratury we wiosce czy w warszawie. Jeden telefon i siedzisz w wiezieniu za cukierka ktorego nie ukradłeś A jak nie ma paragrafu, to znajdzie sie w 10 sekund. 2. Policja i prokuratura ściga TYLKO I WYLACZNIE bezbronnych. (dlatego w 100% popieram wymiezanie sprawiedliwosci we wlasnym zakresie, a zeby nie robic komplikacji polecam szpadel i do lasu) ZAKLAD ZE SKUTECZNE ? a jak sie dowiedzą ze to ty to masz ich z glowy do konca zycia. NIE RUSZA CIE (zaklad?) 3. Kazdy moze gdzies miec wtyki (to prawda) ale po zastanowieniu a. trup nie potrafi zeznawać b. nikt nie przekopie setek tysiecy kilometrow lasu c. policjantowi nie wolno uzyc pistoletu dopoki nie jest w zagrozeniu (ale skad moze wiedziec czy jest w zagrozeniu czy nie?) jak dostanie kulke albo mlotkiem w glowe to za puzno na uzycie pistoletu.... d. prawo jest takie nie ma swiadkow (dowodów) nie ma zbrodni, a czlowiek z IQ powyzej 70 powinien sobie poradzic z usunieciem dowodów ew. zabezpieczyc sie przed swiadkami. 4. Zaraz ktos powie ze to nie mozliwe, TAK TO JEST MOZLIWE, niestety jak ktos sie wlamie do sklepu zeby ukrasc 1000zl z kasy i z wlasnej glupoty zostanie nagrany na ukrta kamere to jego problem. (ktos widzial w lesie kamery?)(dam sobie odciac 2 rece i nogi ze w polskie lasy to niezle cmentarzysko) Czy jestem chory psychicznie ? NIE. Zyje w Chorym panstwie. PostScriptum. Te 6 punktów tycza sie w 85% tych ludzi na których nie ma paragrafu. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: PostScriptum2 : jak ktos ci kradnie samochód a ty go pobijesz , on zostanie pouczony ze nie wolno krasc a ty dostaniesz kolegiom za pobicie. Jezeli takie dzialanie policji nie jest satysfakcjonujace polecam powrocic do pierwszego punktu i przeczytanie wsystkiego jeszcze raz. PostScriptum3 : napeewno ktos powie ze jestem nienormalny "pewnie i jestem" ale mialem niestety za DUZO DO CZYNIENIA z takimi na ktorych nie bylo paragrafu. Wyzuty sumienia ?? A jak zabijesz komara to masz wyzuty? Wiec traktuj takich jak OWADY. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Oj best-boy.....za dużo komiksów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Na kazdego znajdzie sie paragraf .... :D czemu tak sadzisz :P sa ludzie, na ktorych nie ma paragrafow :( Dokładnie :( Czy jestem chory psychicznie ? NIE. Zyje w Chorym panstwie. ciesz sie ze nie żyjesz w Ugandzie albo Indiach, ci to mogą powiedzieć że mieszkająw chorym kraju :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Oj best-boy.....za dużo komiksów :P Czy ja wiem, z tym mozna by polemizowac. W przewazajacej czesci zgadam sie z best-boy'em, dobrze mowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Oj best-boy.....za dużo komiksów :P Czy ja wiem, z tym mozna by polemizowac. W przewazajacej czesci zgadam sie z best-boy'em, dobrze mowi. Reed sie kiedys przekonal do mojej osoby dlatego wie co mówi. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 To co- mam jechać do Katowic- znaleźć, gościa, co mnie oszukał na 559 zł ( R 9600 TX- za 2 dni zawiadamiam prokuraturę) , zarąbać siekierą i zakopać w lesie? No, super podejście......a potem gnić w kiciu za jakiegoś śmiecia......świetne podejście :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 To co- mam jechać do Katowic- znaleźć, gościa, co mnie oszukał na 559 zł ( R 9600 TX- za 2 dni zawiadamiam prokuraturę) , zarąbać siekierą i zakopać w lesie? No, super podejście......a potem gnić w kiciu za jakiegoś śmiecia......świetne podejście :? Wiesz ofiare sie obserwuje. I potem robi sie to tak aby nie bylo swiadkow. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Wiesz ofiare sie obserwuje. I potem robi sie to tak aby nie bylo swiadkow. :wink: moze jakis poradnik dla killerów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 To co- mam jechać do Katowic- znaleźć, gościa, co mnie oszukał na 559 zł ( R 9600 TX- za 2 dni zawiadamiam prokuraturę) , zarąbać siekierą i zakopać w lesie? No, super podejście......a potem gnić w kiciu za jakiegoś śmiecia......świetne podejście :? Trzeba robic tak zeby Cie nie zlapano :wink: Sprawiedliwosc musi byc ! (po naszej stronie :wink: ) Nie zapomnij tez posypac zwlok wapnem niegaszonym :lol: Zreszta jak na pierwszy raz to moze nie zarabuj go, profilaktycznie tylko kolanka polamac :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Mój qmpel ma to samo na stronce :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Ja tam wole: Strona ta jest przeznaczona wyłącznie dla osób pozostających ze mną w związku osobistym, w szczególności w stosunku towarzyskim (w rozumieniu art. 23. pkt. 2. ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych). ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 ten tekst jest na bardzo wielu stronach Bo kretyn, który ją zakłada myśli, że ten bełkot go przed czymś uchronic, co jest oczywistą bzdurą. Tak samo jak myślenie, że jak sie skasuje piracki program po 24h to jest ok. Takie teksty wzbudzają już tylko uśmiech politowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...