CeglA Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Moj GF3Ti200 kreci sie bez dodatkowego chlodzenia do 227/500 -pozniej wystepuja juz bledy w wyswietlaniu. Mysle nad kupnem dodatkowego chlodzenia dla tej karty(na sledziu) ,ale nie mam pojecia czy dzieki temu wyciegne troche wiecej z mojej karty. Macie jakies doswiadczenia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Bez dodatkowego chłodzenia.... jeżeli bez to bierz Crystal Orba i radiatory TTA1092 potem można szaleć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 A masz radiatory na pamięciach? Chipsetu nie opyla się bardzij OC, duużo więcej dadzą Ci pamiątki. Radziłbym przykleić jaknajwiększe radiatorki na pamięć, potem możesz zamontować wentyla na śledziu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Bez dodatkowego chłodzenia.... jeżeli bez to bierz Crystal Orba i radiatory TTA1092 potem można szaleć :) Co :?: :!: Crystal orba :?: To się kompletnie nie opyla :!: :!: :!: lepiej kup za połowe ceny mały Cooler do CPU. Np Volcano II (nie taki mały :) ) Ale będzie ta sama cena a chłodzenie dużo lepsze :!: A co do raditorów TT na memory, to wg. mnie też się nie opyła. jepiej weż GlobalWina, są większe, i wydajniejsze :!: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zależy jak dla kogo Julek kupię sobie takie Volcano lub innego entyla na proca i gdzie ja resztę rzeczy wsadzę?Zerknij sobie na tą stronę a potem mów co jest bardziej wydajne: http://www.nvidia.pl/articles.html?0013-06 Nie zawsze to co jest największe musi być najlepsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zależy jak dla kogo Julek kupię sobie takie Volcano lub innego entyla na proca i gdzie ja resztę rzeczy wsadzę?Zerknij sobie na tą stronę a potem mów co jest bardziej wydajne: http://www.nvidia.pl/articles.html?0013-06 Nie zawsze to co jest największe musi być najlepsze. Inter. masz zalozone te radia na pamiatkach ? Jaki efekt ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Heheh ciężko porównywać bo Radeona 8500 nie da sie podkręcić na maksa no chyba że ktoś się bawi w lutowanie itd i tu to nic nie daje włożyłem je na niego tylko dlatego by fajnie wyglądał ale na Gf 256 pamiątki szły z 300 na 370 i ostatnio koledze sprzedałem i zamontowałem Blue ORba i pociąłem te radiatorki (ma Creative Geforce 2mx) i pamiątki poszły z 300 na 350 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Heheh ciężko porównywać bo Radeona 8500 nie da sie podkręcić na maksa no chyba że ktoś się bawi w lutowanie itd i tu to nic nie daje włożyłem je na niego tylko dlatego by fajnie wyglądał ale na Gf 256 pamiątki szły z 300 na 370 i ostatnio koledze sprzedałem i zamontowałem Blue ORba i pociąłem te radiatorki (ma Creative Geforce 2mx) i pamiątki poszły z 300 na 350 Ale zakladales te ThermalT. czy Global Winy ? Tak a'propos , to w max4 nie maja wystawione te Globale ???? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 To są Thermaltake widać je na moim nicku a Globalwiny są w 4maxie ale czy są teraz dostępne to nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Polecam Blue Orba, radiatorki na pamięć (jeżeli nie masz takowych), a chłodzenie na śledziu się nie opłaca bo zbija około 1C w obudowie,a graficzną chłodzi o jakieś 2-4C (to może wystarczeć, lecz ja wole Orba). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Polecam Blue Orba, radiatorki na pamięć (jeżeli nie masz takowych), a chłodzenie na śledziu się nie opłaca bo zbija około 1C w obudowie,a graficzną chłodzi o jakieś 2-4C (to może wystarczeć, lecz ja wole Orba).Ale Crystal Orb jest miedziany i kosztuje o 8zł więcej i o wiele lepiej odprowadza ciepło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...