k_luke Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Mam mianowicie taki problem od początku korzystania z WindowsXP... teraz postanowiłem z nim się rozprawić :lol: Zatem po dłuższym korzystaniu z jakiegoś programu gdzie wpisuję tekst, np. IE, MS Office, GG, etc. zamieniją się znaki np. z na y itp. Czasem jak piszę coś dłuższego strasznie mnie to wpienia, trzeba zapisać pracę i wyłączyć program po czym włączyć. Domyślam się iż mógł istnieć takowy temat lecz nie znalazłem, może dlatego iż źle zatytułowałem :oops: Nie wiem czy to problem WinXP, czy sterów klawiatury, kolizja z XP... klawiatura Logitech Cordless Desktop Pro :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Odinstaluj wszystkie układy klawiatury z wyjatkiem Polski(Programisty) i problem zniknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 albo tylko przestaw klwiature na Polski (programisty) - ewentualnie doinstaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Grzybiarz Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 musiales niechcacy nacisnac ctrl+shift i zmieniles sobie uklad, nacis jescze raz powinno zadizalac:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drake87 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 własnie... popieram przedmowcow. Sam miałem z tym wiele problemów kilka lat temu poniewaz moja biedna klawiatura buraczyła tak nawet w dosie! He he stare dobre czasy... dyskietka systemowa i komenda format c: [tego sie nie zapomina :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...