shakur_45 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 powiedzcie mi cos, bo juz glupieje co prawda nie mialem nigdy kieszeni, ale jakos sam nie wiem, bo ktos mi mowi, ze przez kieszen ma problemy z dyskiem, hmm rozumiem, ze moze byc tak przez rozwalone styki co ?? Ale czy taka sytuacja jest mozliwa, zeby w przpadku uszkodzenia stykow, kieszen w ogole dzialala ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Wyjaśnij jakie ma problemy, jeżeli do zwykłej plastikowej kieszeni, bez wentylatorka wsadził dysk 7200 obr., to może mu się najzwyczajniej gotować, jeżeli często przenosi dysk w kieszeni i po drodze rzuca nim o ściane, też może mu się coś stać, myśle, że to są najbardziej prawdopodobne awarie spowodowane przez kieszeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 No i ewentualnie jak ktos czesto wklada i wyjmuje dysk z i do kieszeni to moze sie tasiemka rozlajdaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 hmm nie jestem pewny czy to 7200, ale raczej nie w kazdym razie problemy do czeste resety kompa 8) dlatego sie zdzwiwilem podobno gdy wyjela kieszen to wszystko bylo dobrze ( po reinstalu ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 7200 to do kieszeni mozesz wlozyc tylko na jakis czas jak np. idziesz do kogos filmy zgrac. Na stale to ukatrupisz szybko dysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xior Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 problem moze sie pojawiać przy korzystaniu z jakiś badziewnych tanich kieszeni w poprzednim sprzęcie miałem 2 dyski scsi jeden 7200 drugi 10000 obrotów oba pracowały w kieszeniach min. dla zapewnienia im odpowiedniego chłodzenia tyle tylko że kieszenie były metalowe i sztuka kosztowała 150 złociszów Morał? czasami warto dołożyć parę złoty aby w przyszłości uniknąć problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 7200 to do kieszeni mozesz wlozyc tylko na jakis czas jak np. idziesz do kogos filmy zgrac. Na stale to ukatrupisz szybko dysk dokladnie, kieszen jest tylko na wyjatkowe okazje tak jak napisal turtles5 zeby przeniesc dysk, i po to sie ja qpuje:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...