Skocz do zawartości
shakur_45

kieszen do hdd ??

Rekomendowane odpowiedzi

powiedzcie mi cos, bo juz glupieje co prawda nie mialem nigdy kieszeni, ale jakos sam nie wiem, bo ktos mi mowi, ze przez kieszen ma problemy z dyskiem, hmm rozumiem, ze moze byc tak przez rozwalone styki co ?? Ale czy taka sytuacja jest mozliwa, zeby w przpadku uszkodzenia stykow, kieszen w ogole dzialala ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyjaśnij jakie ma problemy, jeżeli do zwykłej plastikowej kieszeni, bez wentylatorka wsadził dysk 7200 obr., to może mu się najzwyczajniej gotować, jeżeli często przenosi dysk w kieszeni i po drodze rzuca nim o ściane, też może mu się coś stać, myśle, że to są najbardziej prawdopodobne awarie spowodowane przez kieszeń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

problem moze sie pojawiać przy korzystaniu z jakiś badziewnych tanich kieszeni w poprzednim sprzęcie miałem 2 dyski scsi jeden 7200 drugi 10000 obrotów oba pracowały w kieszeniach min. dla zapewnienia im odpowiedniego chłodzenia tyle tylko że kieszenie były metalowe i sztuka kosztowała 150 złociszów

Morał?

czasami warto dołożyć parę złoty aby w przyszłości uniknąć problemów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7200 to do kieszeni mozesz wlozyc tylko na jakis czas jak np. idziesz do kogos filmy zgrac. Na stale to ukatrupisz szybko dysk

dokladnie, kieszen jest tylko na wyjatkowe okazje tak jak napisal turtles5 zeby przeniesc dysk, i po to sie ja qpuje:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi