Loader Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Czy podłączenie stałego łącza do internetu przez kablówkę oznacza, że automatycznie będę miał aktywną telewizję kablową gratis, czy zależy to od operatora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Zalezy od operatora. Np w warszawie jak kupisz w upc to bodajze masz kablowke tv, a w asterze nie ma takiej opcji. Wszystko zalezy od firmy w jakiej kupujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Sam jestem użytkownikiem UPC - CHELLO, a wygląda to tak, że jak chcesz mieć internet to Ci puszczają po tym samym kablu co TV, ale płacisz za TV + Internet razem, nie można zamówić tylko internetu w Chello ta ucługa kosztuje 179 zł miesięcznie, a jak podpiszesz umowę na rok to bodajże 159 zł. Ja tam nie podpisałem w bloku mam dwie kablówki z czego narazie internet oferuje PTK, ale ASTER CITY też ma się włączyć więc sobie poczekam i zobaczę co się bardziej opłaca, - wkurza mnie, że nie mogę zamówić samego internetu /wtedy byłoby taniej :)/, ale z kosztami i tak sobie poradziłem chociaż w Chello mówią, że to nie możliwe :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 mam chelo i nie polecam astera, bo w chello transmiscia 512/128, a w asterze 128/32 :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 mam chelo i nie polecam astera, bo w chello transmiscia 512/128, a w asterze 128/32 :lol: :lol: :lol:po 1 - cos masz nieaktualne informacje - podstawowy pakiet w AsterCity (TwojDom) to 128/96 a w sieci lokalnej 512/128 - a najfajniejsze jest to ze jak cos robisz przez PROXY Astera to jest to traktowane jako polaczenie w sieci lokalnej po 2 - ja nie polecam Chello bo - takie fajne parametry masz tylko na papierze, nieraz nie dzialaja takie rzeczy jak eDonkey itp i najciekawsze w Chello jest limit na sciaganie danych w miesiacu :o i jeszcze jedno cena netto w Chello 179zl a w Aster 119zl - za 179zl to mam w Aster pakiet TwojSwiat gdzie max predkosc to 1Mb/s (w sieci lokalnej czyli np kozystajac z PROXY Astera) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 nom to faktycznie mam nieaktualne info :) jezeli chodzi o chelo, to od jakiegos czasu zmieniane jest wyjscie na polske, w chelo pingi lepsze niz w asterze, a transmisja z wp, to ful lacza, czyli ponad 60 kilo i pingi lepsze niz w asterze a co do limitu, to nie znam nikogo, kto by sie do niego zblizyl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 a jaki jest ten limit ??? jak juz pisalem jak robie cos przez PROXY to mam 64KB/s (512Kb/s) BTW ktos nadgorliwy przesunal ten post na Osla Laczke - moze jakies uzasadnienie dlaczego ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 nom to faktycznie mam nieaktualne info :) jezeli chodzi o chelo, to od jakiegos czasu zmieniane jest wyjscie na polske, w chelo pingi lepsze niz w asterze, a transmisja z wp, to ful lacza, czyli ponad 60 kilo i pingi lepsze niz w asterze a co do limitu, to nie znam nikogo, kto by sie do niego zblizyl :P tak zmieniali z PQWST (czy jak to sie tam pisze ) na TELIE, po tej zmianie chodzi szybciej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 tak zmieniali z PQWST (czy jak to sie tam pisze ) na TELIE, po tej zmianie chodzi szybciej :) Z KPNQwest na SprintLink z tego co ja widze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...