AndyN Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Jaki jest roadmap dla Athlona XP? Czy 3200+ to kres możliwości tej architeORT: ORT: ORT: ktury, czy też można spodziewać się kolejnych prędkości? Na jakiej prędkości skończą się procesory pod socket 462? Bo zastanawiam się na jaki czas wystarczy mi obecna płyta. Chcę zainwestować w nową obudowę big tower i chłodzenie wodne northbridge'a i grafiki (jak to zrobię to spróbuję umieścić zdjęcia w sieci, na razie nie wiem jak to zrobić, i wrzucić wątek na forum) i zastanawiam się na jak długo ta płyta wystarczy. Do tej pory miałem Intele, a ten producent dość często zmienia podstawki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 DEAD END :wink: Przynajmniej w tej formie, jaka mamy teraz. Bo przeciez AMD ma zamiar np. wskrzesic Durony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 DEAD END :wink: Przynajmniej w tej formie, jaka mamy teraz. Bo przeciez AMD ma zamiar np. wskrzesic Durony Niby tak. ale nowe duroney odzywaja sie od 1.4GHz, a generlanie kres możliwośc produkcyjnych AXP kończy się mnie więcej na 2.2GHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...