DeathEvil Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 sprzet widzicie jaki mam w podpisie. mam wersje delta-l a nie te druga(ILRS czy jakos tak) noi ta moja wersja jest bez fana :( niestety plytka sie grzeje (boje sie o kontyroler dysku) i zamierzam wstawic jakiegos fana na heatsinka. doradxcie cos dobrze chlodzacego i w miare cichego pozdrawiam i dzieki z gory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Taki maly OT: Ile masz punktow w 3DMarku2001SE/2003?? Pozdro EDIT: Jak jestes z Californi to cos takiego. newegg.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathEvil Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 president przecierz to wogule nie jest na temat:[ no ale jak juz cie tak korci to 8 bez krecenia a z kreceniem cos ponad 10 wycisne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathEvil Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 oczywiscie mowie o 2003:) a w 2001 sie nie bawie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Podalem Ci wyzej co i jak. Pozatym uzywaj opcji zmien, to tak na przyszlosc bo widze ze dopiero zaczynasz przygode na forum. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathEvil Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 ok president dzieki za fotke tylko czy to jest aby na bank dobnry fan??? bo goscie co kupili teo fana dali srednia ocene 3/5???????????? czy bedzie sie lepiej sprawowal jak fan dolanczany di wersji delta-ILSR??????????? pozdrawiam i dzieki PS.co do "zmien" to juz zalapalem;) moze jeszcze cos ktos poleci??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...