poca Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Miałem na płycie film The Transporter. Ale coś nie działał :) Nie to że nie miałem kodeków, ale mi się komp zwieszał. Wziołem Virtual Dub'a, zapisałem ponownie jako avi. Ale mam męczący problem. Obraz nie nadąża za dźwiękiem. Pomocy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Miałem na płycie film The Transporter. Ale coś nie działał :) Nie to że nie miałem kodeków, ale mi się komp zwieszał. Wziołem Virtual Dub'a, zapisałem ponownie jako avi. Ale mam męczący problem. Obraz nie nadąża za dźwiękiem. Pomocy!!Audio/interleaving :) to wszystko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 No dobra, ale co trzeba tam ustawić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 No dobra, ale co trzeba tam ustawić ??maly interleave i odpowiednio przesunac dzwiek :) kombinuj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...