Macho Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Czy slyszeliscie kiedys o chlodzeniiu OLEJEM MINERALNYM podobno mozna wlozyc caly komputer do tego czegos tzn.plyte karte graf.itp.ale nie hd i cd i nie zasilacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Już było - poszukaj...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Czy slyszeliscie kiedys o chlodzeniiu OLEJEM MINERALNYM To jakiś bezsens, jedyna zaleta oleju to że jest izolatorem i nie zamarza. Idealnie nadaje się do chłodzenia transformatorów na podstacjach rozdzielczych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Czy slyszeliscie kiedys o chlodzeniiu OLEJEM MINERALNYM To jakiś bezsens, jedyna zaleta oleju to że jest izolatorem i nie zamarza. Idealnie nadaje się do chłodzenia transformatorów na podstacjach rozdzielczych :) A o GPZ-tach zapomniales ? :P BTW byl juz taki temat, poszukaj troszke Macho, wiele sie pisalo o tym. ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 na www.overclocking.com.pl jest ciekawy art nt. plynow do wc, jest tam np. o oleju, polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 na www.overclocking.com.pl jest ciekawy art nt. plynow do wc, jest tam np. o oleju, polecam Ciekawy art Holman ! Czy planujecie testy przydatnosci do WC ekspanzyny ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 na www.overclocking.com.pl jest ciekawy art nt. plynow do wc, jest tam np. o oleju, polecam Ciekawy art Holman ! Czy planujecie testy przydatnosci do WC ekspanzyny ? hej reed czy ty sobie kpisz bo nie moge wykumac o co ci chodzi?, koles pytal o olej wiec polecilem mu arta, to nie ja go pisalem, w czym, problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 na www.overclocking.com.pl jest ciekawy art nt. plynow do wc, jest tam np. o oleju, polecam Ciekawy art Holman ! Czy planujecie testy przydatnosci do WC ekspanzyny ? hej reed czy ty sobie kpisz bo nie moge wykumac o co ci chodzi?, koles pytal o olej wiec polecilem mu arta, to nie ja go pisalem, w czym, problem? Sorry Holman ! Twoj nick rzucil mi sie w oczy (w arcie o neonach) i Cie "podkleilem" do testow plynow w WC :) A o ekspanzyne , to serio pytalem, tyle ze nie do Ciebie pytanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 na www.overclocking.com.pl jest ciekawy art nt. plynow do wc, jest tam np. o oleju, polecam Ciekawy art Holman ! Czy planujecie testy przydatnosci do WC ekspanzyny ? hej reed czy ty sobie kpisz bo nie moge wykumac o co ci chodzi?, koles pytal o olej wiec polecilem mu arta, to nie ja go pisalem, w czym, problem? Sorry Holman ! Twoj nick rzucil mi sie w oczy (w arcie o neonach) i Cie "podkleilem" do testow plynow w WC :) A o ekspanzyne , to serio pytalem, tyle ze nie do Ciebie pytanie :) a to ok, dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Na twoim miejscu dał bym se siana, dużo przez to nie osiągniesz, lepiej WC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Kiedys pisali o tym w CD action :lol: . Nie mam pojecia w ktorym bo wszystkie do smieci wywalilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 ja jestem za chodzeniem olejem! wedlug mnie bo rozwazalem to czy nie leciec po olej do sklepu) jest lepsze rozwiazanie niz w/c poniewaz chlodzi wszystkie elementy pc i niema mowy o zwarcu! jedynie napedu cd i fdd nieda sie utopic( wyciszy kazdego hdd))) narazie jestem na etapie zakupu nowego hdd i plyty z pamieciami wiec nieco sie odwlecze sam olej bo i gpu rozwazam zmienic) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...