Skocz do zawartości
ClareS

Tania płyta główna?

Rekomendowane odpowiedzi

Wiec tak, przymierzam się do zmiany płyty głównej, płyta musi obsługiwać ddr 400mhz, mieć integrowanu sieciowke i muzyke 8) A i jeszcze nie ma to być płyta do kręcenia, tylko do normalnego użytku :) No i żeby cena była jak najniższa (jakieś 300/350zl :P )

Szukałem, ale nieznalazłem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam to co mam w podpisie kosztowała mnie nowa 290zł w sobie ma LAN i 6 kanałowy dzwięk no i podkręcisz coś zawsze. Jak dlamnie wypas po zmianie z Soltka DRV5 który chodził max na FSB 155  :evil:

Właśnie nad nią się zastanawiałem, w sklepie polecali mi ją, no i też za 290zl :) to nie zbyt wygórowana cena :) chyba sie skusze ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale zmiana mnonika by sierzydaa :D POelcma ABITa na kt400 KD7 , poszukaj na forum, bardzo dobra mobo i tez nie droga :? Albo wlasnie cos na kt600 np epox

Zmiana mnożnika ?? przecież ten ASUS ma do 24x więc chyba wystarczy .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w proline 275zł, również polecam.

mat_zab na fsb 190 przy dzielniku 5 co daje 38 mhz na portach PCI. Jak wytrzymują to dyski twarde i reszta sprzętu?

płtke mam od wczoraj no i jakoś do dziś mi wszystko chodzi :D bez problemu .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale zmiana mnonika by sierzydaa :D POelcma ABITa na kt400 KD7 , poszukaj na forum, bardzo dobra mobo i tez nie droga :? Albo wlasnie cos na kt600 np epox

Cos na kt600 jest o około 100zl droższe, to wtedy chyba lepiej było by już brać nf2 :idea: A ten asus jest nie drogi, i obsługuje wszystko co mi jest potrzebne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmiana mnożnika ?? przecież ten ASUS ma do 24x więc chyba wystarczy .

Mylelem ze ten asus z X to okrojona wersja i niema zmiany mnoznika :? widocznia sie pomyslilem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...