ClareS Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Wiec tak, przymierzam się do zmiany płyty głównej, płyta musi obsługiwać ddr 400mhz, mieć integrowanu sieciowke i muzyke 8) A i jeszcze nie ma to być płyta do kręcenia, tylko do normalnego użytku :) No i żeby cena była jak najniższa (jakieś 300/350zl :P ) Szukałem, ale nieznalazłem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Może cuś na KT600. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Polecam to co mam w podpisie kosztowała mnie nowa 290zł w sobie ma LAN i 6 kanałowy dzwięk no i podkręcisz coś zawsze. Jak dlamnie wypas po zmianie z Soltka DRV5 który chodził max na FSB 155 :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Polecam to co mam w podpisie kosztowała mnie nowa 290zł w sobie ma LAN i 6 kanałowy dzwięk no i podkręcisz coś zawsze. Jak dlamnie wypas po zmianie z Soltka DRV5 który chodził max na FSB 155 :evil: Właśnie nad nią się zastanawiałem, w sklepie polecali mi ją, no i też za 290zl :) to nie zbyt wygórowana cena :) chyba sie skusze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 ale zmiana mnonika by sierzydaa :D POelcma ABITa na kt400 KD7 , poszukaj na forum, bardzo dobra mobo i tez nie droga :? Albo wlasnie cos na kt600 np epox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 ale zmiana mnonika by sierzydaa :D POelcma ABITa na kt400 KD7 , poszukaj na forum, bardzo dobra mobo i tez nie droga :? Albo wlasnie cos na kt600 np epox Zmiana mnożnika ?? przecież ten ASUS ma do 24x więc chyba wystarczy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 w proline 275zł, również polecam. mat_zab na fsb 190 przy dzielniku 5 co daje 38 mhz na portach PCI. Jak wytrzymują to dyski twarde i reszta sprzętu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 w proline 275zł, również polecam. mat_zab na fsb 190 przy dzielniku 5 co daje 38 mhz na portach PCI. Jak wytrzymują to dyski twarde i reszta sprzętu? płtke mam od wczoraj no i jakoś do dziś mi wszystko chodzi :D bez problemu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Ja ją miłem tydzień i ps/2 poszły psu pod ogon. Bawiłeś się zwroką CPU overvoltage?? Jeżeli nie to żeby Cie niepokusiło dotykaj tego syfu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 czemu co sie dzieje po zmianie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 ale zmiana mnonika by sierzydaa :D POelcma ABITa na kt400 KD7 , poszukaj na forum, bardzo dobra mobo i tez nie droga :? Albo wlasnie cos na kt600 np epox Cos na kt600 jest o około 100zl droższe, to wtedy chyba lepiej było by już brać nf2 :idea: A ten asus jest nie drogi, i obsługuje wszystko co mi jest potrzebne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Mnienisz zakres napięć z 1,5 - 1,7 na 1,7 - 1,85 ale nie odrazu dopiero po flashu biosa. A potem konia z rzędem temu który zpowrotem ustawimi mi 1,5 na proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 bierz ABITa KV7 na KT600 - tania i dobra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Wyczytałem (http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3814) że do tej płyty moge tylko włożyć jedną kość oamieci ddr400, a ja chciałem 2x256 , bo nie stac mnie na zakup 512ddr400 na raz :x To ta płyta chyba odpada;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 IMHO lepszą i tańszą mobo od tego Asusa będzie: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6781 Ale najlepiej zrobisz jeśli dozbierasz jeszcze 60zł i kupisz to: http://www.tedsoft.pl/cennik.php?cennik=op...4&cennikb=grupa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 ale zmiana mnonika by sierzydaa :D POelcma ABITa na kt400 KD7 , poszukaj na forum, bardzo dobra mobo i tez nie droga :? Albo wlasnie cos na kt600 np epox Zmiana mnożnika ?? przecież ten ASUS ma do 24x więc chyba wystarczy . ......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 ale zmiana mnonika by sierzydaa :D POelcma ABITa na kt400 KD7 , poszukaj na forum, bardzo dobra mobo i tez nie droga :? Albo wlasnie cos na kt600 np epox Zmiana mnożnika ?? przecież ten ASUS ma do 24x więc chyba wystarczy . Mylelem ze ten asus z X to okrojona wersja i niema zmiany mnoznika :? widocznia sie pomyslilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Mnoznik faktycznie jest do 24, ale od 14 wzywyż nie ma zmiany co półkrotności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...