Luizyt Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Co myslicie o tym kompie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15450240 chcemy z kumplem podzielic sdi tylko ze ma to byc radiówką(karta radiowa ma byc w tym kompie bo ni ekupujemy AP). czy na nim pójdzie win2000 lub moze XP bo o linuxie nikt nie ma pojecie. Mozna by do niego dozucic jeszcze 32ramu. Ile jest potrzebne miejsca na dysku? jesli nie to co polecacie z softu albo jaki sprzed kupic by trzeba pod windowsa. Którego windowsa brac pod uwage to ze 98 sie raczej nie nadaje to juz wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 komp moze byc - wystarczy na pewno :) jak nie linux to na winie stawiasz winrouta i juz! ps. a zreszta : SZUKAJ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 nie pakowal bym sie w winxp.. na takim sprzecie.. groove winroute jest bardzo drogi, polecam ics znajdziesz go w win98se na tym sprzecie bedzie chodzilo 0k musisz jeszcze se cd-romka sprawic dla latwiejszej instalacji systemu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Win2k Pro chodził mi przyzwoicie na 233MMX ze 144 MB ramu. Tyle, że miałem szybkiego Maxtorka 15,2 GB no i ten ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 CDrom to nie problem to tylko do instalki... ja stawim raczej na win2000 bo 98 wszyscy odradzają bo słaba stabilnosc i zabezpieczenia. a ten 200MMX nie podkreci sie troche:) a tak z ciekawosci... da sie zrobic na freesco (tak sie chyba pisze:))cos z kartą radiową??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Na win.2k.pro spokojnie wystarczy, jak dokupisz 32 ramu to mozesz bez problemow postawic kilka uslug jeszcze na nim, ten dysk 2,1 to az za duzo, sama winda zajumje +/- 600mb. Co do podkrecania to na 250 powinien pojsc spokojnie, ale nie wiem czy bedzie wam to potrzebne, zalezy co ma stac na tym serwerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 A jakiego WIN 2000 instalować bo był chyba profejonal i serwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Myślę, że pro Wam starczy do wszystkiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 byl jeszcze taki systemik jak freeBSD (bez HDD chodzi z dyskietki i ramu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 a Tobie to przypadkiem o fressco chodzi :?: ;) bo freeBSD ma ~5CD ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 nie pamietam -_-; jak komus zalezy to moge tej dyskietki poszukac slownie 1 dyskietka bootujaca i rozpakowujaca sie do ramu od razu uruchomiony router Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 freesco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 ale freesco i karta radiowa mi sie to jakoś nie widzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Dzisiaj postawilismy router na coyote linux (AMD k5, 133 Mhz, 32Mb ram) I smiga super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiem ze jest jakas dystrybucja tego systemu przystosowana do "radiowek", zreszta poszukaj... Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...