Skocz do zawartości
w1tek

Radek 9800 PRO i kłopoty z zasilaniem

Rekomendowane odpowiedzi

(to to samo :) ) 

pozdr 

Damian

To nie to samo

hm...żeczywiście masz rację...to to samo odnosi sie do obudów dla Anteca oduodowy robi Chieftec tak jak i dla Thermalteka tylko nazwa inna inne modele ale ci sami to klepią... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mrtnt: ja kupowalem to jakos zima i na wgk (brak zasilki brak kompa i netu) a tam albo codegeny byly albo 230-250 jakies bardziej firmowe

wiedz miedzi codegenem 400 a deerem 300 wybralem bramke nr2 (podobna cena byla) Sorry za oftopic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehhhhhhh spoko no zycie. Tu sie nie ma co tlumaczyc, ani zalamywac, 90 zl to tez bardzo dobra cena, jakby kazdy znal wszystkie ceny to nie istnial by handel :lol: ...

mrtnt: ja kupowalem to jakos zima i na wgk (brak zasilki brak kompa i netu) a tam albo codegeny byly albo 230-250 jakies bardziej firmowe 

wiedz miedzi codegenem 400 a deerem 300 wybralem bramke nr2 (podobna cena byla) Sorry za oftopic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie dają tyle kasy np za kartę graficzną, a szkoda im kasy na

porządny zasilacz.

Trzeba myślec trochę perspektywicznie, za chwilę może się okazać

że będzie trzeba znowu wymienić zasilacz bo ten 'nowy' też już się

nie wyrabia.

Ja taż właśnie nie dawno kupiłem radka 9800, ale za nim go włożyłem do kompa to kupiłem Chifteca 420W.

Pozdrówka

On ma troche racji. Powinienes sobie kupic lepszy zasilacz. R9800Pro jest drogi i potrzebuje miec stabilne zasilanie. Noname ci tego nie zagwarantuje. Zreszta pamietaj ze zasialacza nie bedzisz wymienial tak jak karty graficznej co dwa lata. :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(to to samo :) ) 

pozdr 

Damian

To nie to samo

hm...żeczywiście masz rację...to to samo odnosi sie do obudów dla Anteca oduodowy robi Chieftec tak jak i dla Thermalteka tylko nazwa inna inne modele ale ci sami to klepią... :)

Thermaltake - hmm nie wiem, chyba robia sobie sami.

Natomiast budy Antec i Chieftec to robi Chenming (to wiem na 100%)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lub za 150 zł chieftec 300w,, który jest dobry i cichutki

ja używam chiefteca 360w z jednym wentylem i jest to zajebisty zasilacz -190zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...