forest kila zbila Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 pozbieraj/pozycz kilka zloty i kup cos z nadmiarem zebys potem nie mial niespodziewajek w tylu oj cos zasmierdzialo i komputer zgasl... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianosz Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 (to to samo :) ) pozdr Damian To nie to samo hm...żeczywiście masz rację...to to samo odnosi sie do obudów dla Anteca oduodowy robi Chieftec tak jak i dla Thermalteka tylko nazwa inna inne modele ale ci sami to klepią... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1tek Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 pochodze jutro po sklepach i poszukam czegos odpowiedniego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 mrtnt: ja kupowalem to jakos zima i na wgk (brak zasilki brak kompa i netu) a tam albo codegeny byly albo 230-250 jakies bardziej firmowe wiedz miedzi codegenem 400 a deerem 300 wybralem bramke nr2 (podobna cena byla) Sorry za oftopic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 ehhhhhhh spoko no zycie. Tu sie nie ma co tlumaczyc, ani zalamywac, 90 zl to tez bardzo dobra cena, jakby kazdy znal wszystkie ceny to nie istnial by handel :lol: ... mrtnt: ja kupowalem to jakos zima i na wgk (brak zasilki brak kompa i netu) a tam albo codegeny byly albo 230-250 jakies bardziej firmowe wiedz miedzi codegenem 400 a deerem 300 wybralem bramke nr2 (podobna cena byla) Sorry za oftopic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Ludzie dają tyle kasy np za kartę graficzną, a szkoda im kasy na porządny zasilacz. Trzeba myślec trochę perspektywicznie, za chwilę może się okazać że będzie trzeba znowu wymienić zasilacz bo ten 'nowy' też już się nie wyrabia. Ja taż właśnie nie dawno kupiłem radka 9800, ale za nim go włożyłem do kompa to kupiłem Chifteca 420W. Pozdrówka On ma troche racji. Powinienes sobie kupic lepszy zasilacz. R9800Pro jest drogi i potrzebuje miec stabilne zasilanie. Noname ci tego nie zagwarantuje. Zreszta pamietaj ze zasialacza nie bedzisz wymienial tak jak karty graficznej co dwa lata. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 MOze i jesteśszczęśliwy bo też on niema co takiego zasialc :D (bez urazy) hahahahahahaha :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 (to to samo :) ) pozdr Damian To nie to samo hm...żeczywiście masz rację...to to samo odnosi sie do obudów dla Anteca oduodowy robi Chieftec tak jak i dla Thermalteka tylko nazwa inna inne modele ale ci sami to klepią... :) Thermaltake - hmm nie wiem, chyba robia sobie sami. Natomiast budy Antec i Chieftec to robi Chenming (to wiem na 100%) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1tek Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Jest cos firmowego godnego uwagi do 150 zl ? Znajde gdzie taki zasilacz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 huntkey 300w Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 lub za 150 zł chieftec 300w,, który jest dobry i cichutki ja używam chiefteca 360w z jednym wentylem i jest to zajebisty zasilacz -190zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1tek Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 kupilem Deera 400 W za 120 zl <span style="color:red;">[ciach!]</span>a wszytko jak nalezy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...