przeciwnik Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zamierzam sprzedać swojego poczciwego Ti 4200 i kupić Radeona 9500 pro, tylko jest jeden problem nie mogę jej nigdzie znaleźć . Gdzie mogę takową kartę dostać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Byc moze na www.sirius.pl są jeszcze FIC'e. Jeżeli nie to ciężko będzie gdyż ten GPU jest wycofywany, jeżeli nie wycofany z produkcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Poszukaj na allegro. Tam znajdziesz napewno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianosz Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 w zasadzie powinnno go nigdzie nie być, aczkolwiek tak jak poprzednicy...na allegro, ewentualnie gdzies w hurtowni(najpewniej w Siriusie-pod względem dostępności tam jeszcze powinien być)....to chyba wszystko.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Pogadaj z Markiem Modlińskim jego gg ---> 4735880 Ma do sprzedania His Radeon 9500 Pro + 5 msc-y gwary na niego. Ja moze bym sprzedał swego herculesika (2 lata gwary) ale jednak to nie ma sensu :) trzeba poczekać czy pci express sie przyjmie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Fatboy dał mi znać że ktoś potrzebuje Radka jak coś pisać :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Acha cena to uzgodnienia 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 to ile za niego chcesz? 1937307 wal domnie na gg nawet jak mnie nie bedzie to zostaw wiadomość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 to ile za niego chcesz? 1937307 wal domnie na gg nawet jak mnie nie bedzie to zostaw wiadomość. Moze by tak jednak PW uzywac lub innego GG ? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...