melon53 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 hej Mam płytę K7T pro2-A na chipsecie VIA KT133 Zainstalowałem na niej WinXp + service pack Po załączeniu windows ciągle wykrywa VIA bus master IDE i prosi o stery Oczywiście instalowałem stery VIA 4in1 i na dodatek te najnowsze V4.48 Hyperion, podczas instalki wyraźnie pisze ze są instalowane sterowniki do IDE ale po restarcie znowu komunikat o wykryciu VIA bus master IDE ... i tak w kółko!!! ma ktoś radę na to zjawisko??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 po pierwsze to nie to forum , jak prosi i ten plik to rozpakuj rarem plik instalacyjny via packa i tam niech go zlokalizuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 po pierwsze to nie to forum , jak prosi i ten plik to rozpakuj rarem plik instalacyjny via packa i tam niech go zlokalizuje eh to takie proste......:) ale ok , zrób dokladnie tak jak gada FFUMFEL....recznie rozpakuj hyperiona:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon53 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 zrobiłem tak ale instalator z winXP dalej nie widzi tam potrzebnych sterów..chyba przeinstaluję windę od nowa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 zrobiłem tak ale instalator z winXP dalej nie widzi tam potrzebnych sterów..chyba przeinstaluję windę od nowa... Nie potrzebujesz do XP, nawet bez SP1, strowników do VIA KT133/A Te, które windows ma, są względnie nowe i wydajne. Wiem, bo sam sprwdzałem. Działały nawet lepiej niż któreś nowsze 4in1... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...