Mutos Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Po chwili połączenia internetowego pojawia mi się takie okienko: Po skończonym odliczaniu komp się restertuje uprzednio zamykając wszystkie programy. O co chodzi?? Wcześniej tak nie miałem. Komp stał nieużywany przez miesiąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 O!! Znowu mi sie pojawiło!! <span style="color:red;">[ciach!]</span>icy idzie dostać!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3buś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Powiem jedno: wejdź na google i wpisz msblast :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Albo w szukaj tweaka. Znajdziesz całkiem sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 kolejny raz..... http://www.error.xp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Mutos, co Ci zwisa z ust?? mysz jakas?? :wink: :lol: ehhee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...