Q Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Mój max oscyluje około 2.7k Souler mnie płakaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Souler to jest mod na rivke czy na mx ?? Oj nio fakt nie zaznaczylem ze to mx400 ... sorki moj blad... Musze koniecznie zmienic rivke bo wynik mnie nie zadawala:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Moja rivka też się za ostro nie kręci.Ludzią TNT pracuja na 175/190Moja rivka też się za ostro nie kręci.Ludzią TNT pracuja na 175/190 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ja mam wlasnie do kupienia rivke tnt2 m64 32mb , z pamieciami 6ns , i chyba ja kupie ... ciekawe jak sie bedzie krecila... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Qrde jest jeszcze jedna , prolinka ale na pamieciach 8ns; (( zeby tak miala z 7ns to bym ja lyknol...Jak sadzicie ktora lepsza ta prolinka 8ns czy 6ns ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 jasne ze 6ns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 im mniejszy czas reakcji w ns tym lepiej !! zappamietaj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clavius Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 mam wlasnie prolinka, i te pamiatki sa slabiutkie daja sie tylko 145@160 dalej juz tylko artefakty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Ja mam karte ciutke inną niż w temacie GF2mx400 frimy Ennyah marki Digicolor, memorki Vigour 6ns i narazie hasa 334@360 i testowo poleciała juz na 370 :twisted: , ale brak radiatorów chwilowo na memorach, ale jak beda to bedzie jeszcze wiecej :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Z tego co przeczytałem to moja Riva wymiata :D jej max to 170/180 czy całkiem nieźle.Tak swoją droga to zajmuje 3 miejsce na świecie jeśli chodzi o moją konfiguracje w 3Dmarku2001SE :D (rzecza jasna nie chwaląc się) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Wiem ze 6ns jest lepsza , ale zastanawiamm sie ktora sie bedzie lepiej krecila... nio fakt 170mhz-180mhz na pamieciach to ja na dwoch rivkach nie moge osiagnac:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 3 na swiecie , moglbys podac jakas liste , bo jesli z wynikiem okolo 1100 jestes trzeci to Buzzy ze swoimi 1400 markow powinien byc drugi lub pierwszy a nic nie wspominal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 3 na swiecie , moglbys podac jakas liste , bo jesli z wynikiem okolo 1100 jestes trzeci to Buzzy ze swoimi 1400 markow powinien byc drugi lub pierwszy a nic nie wspominal...Dokladnie to mam 1451 chyba ale mysle ze teras wydoje 1500 i na tym pozostane.A na swiecie to pierwszy jestem ale na NVIDIA Vanta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 A chodzi mi o moją konfikuracje.Włóż swoja rivke w 1GHz i 256 ramu (dokładna konfikuracje masz na dole) to zobaczymy jaki będziesz miał wynik.Pójdę do brata i on ma 1,7XP@2,3GHz,512 DDR,Abit-NF7 i zobaczę ile wykrece. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malefisto Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 witam ja mam rivke tnt 2 m64 creativa 32 Mb dzisiaj ja przetestuje i podam wynik zanim ja podkrece bede musial zrobic cos z chlodzeniem gdyz jest nieaktywne sam radiator. jaki program proponujecie do podkrecania rivki? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Ja uzywam Riva tuner , ale rowniez mozesz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Power stripa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Buzzy jakie masz pamieci na swojej rivce tnt2 m64 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Tygrysek coś kiepsko ta swoją rivke kręcisz.. tylko 125/145 i 125/165? więcej nie da rady? czy masz złe chłodzienie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 nie plakam, ale moze by ktos zrobil na karcie, ktorej pamiatki lepiej laza niz moje. u mnie max 160 :( napisz ktos na maila to opisze dokladnie co i jak, ale robilem to tylko na moim winfascie m64, nie weim jak z innymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Moja ma default 125/145mhz...I na pamieciach i chipsecie moge dac 20mhz w gore pozniej artefakty , chlodzonko to na pamieciach radiatoki aluminiowe wysokie na jakies 3-4mm, na chipsecie mam ten sam raditor , ale zalozylem wentyl 60x60 ktory smiga na 12v i wieje na chipset i pamieci , a od drugiej stronki lezy tez 60x60... wiec sadze ze chlodzonko wystarczy...a rivka ani rusz dalej:(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Jutro jak wroce ze szkolki ( odrabiamy 10.10 ) to jeszcze wieksze chlodzonko zaloze na moja rivke i napisze czy to cos pomoglo , zaloze jej dwa wentylki 80x80 i wieksze raadiatorki , ale nie wierze ze to cos da ... ale sprawdze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 A wlasnie moze mi ktos powie ,dlaczego 3dmark 2000 umnie smiga , a na 3dmarku2001 , wylatuje do windowsa z jakims bledem po dwoch pierwszych testach?? bo to jest troszke wq...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Mialem to samo na m64 Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzian Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 mam pytanko dość kretyński eaczkolwiek na rivach sie nie znam:D Jaki jest najlepszy pod względem wydajnosci model rivy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 tnt 2 ultra a pozniej tnt2 pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 A wlasnie moze mi ktos powie ,dlaczego 3dmark 2000 umnie smiga , a na 3dmarku2001 , wylatuje do windowsa z jakims bledem po dwoch pierwszych testach?? bo to jest troszke wq......Może masz coś z DirectX ? Ja mam 9. Albo masz złe sterowniki do karty graficznej (ja mam 6.14). Możliwe ze wtym tkwi problem. U mnie działa 3Dmark2001SE i 2000 bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Moja ma default 125/145mhz...I na pamieciach i chipsecie moge dac 20mhz w gore pozniej artefakty , chlodzonko to na pamieciach radiatoki aluminiowe wysokie na jakies 3-4mm, na chipsecie mam ten sam raditor , ale zalozylem wentyl 60x60 ktory smiga na 12v i wieje na chipset i pamieci , a od drugiej stronki lezy tez 60x60... wiec sadze ze chlodzonko wystarczy...a rivka ani rusz dalej:(( Uuuu... to kiepsko. Moja ma na default 125/125mhz.. a ciągnie aż do 170 dla CPU i 180 dla pamięci. Powyżej dopiero zaczynają się artefakty :) Ale, żeby codziłą tak lajcikowo i się nie przegrzewałą za bardzo to chodzi tak jak mam napisane na dole :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuneReK Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Ostatnio wpadl mi w lapki Riva TNT2 m64 ale z dopiskiem Pro - co to za karta ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Jest to najwydajniejsza rivka jaka zrobili... zabieram sie za zwiekszenie chlodzenia mojego malenstwa , Q daj mi jakiegos linka do tych sterow co posiadasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 ftp://download.nvidia.com/Windows/52.16/5...tional_whql.exe albo http://download.nvidia.com/Windows/52.16/5...tional_whql.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...