Ituriel Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Black Mesa mod v0.9 Jest to mój pierwszy mod Midi tower marki NO NAME ; zintegrowany z podstawą na chłodnice , u góry uchwyt czyniący zestawik mobilnym. Okno wycięte pilarką tarczową (masakra ;/) Efekt ocalila uszczelka zrobiona z 3 zylowego ekranowanego kabla. Szyba to nic innego jak plyta ze szkla akrylowego. W prawym dolnym rogu okna widac grill zrobiony z oslony 12mm od glosnika , a za nim wentylator 120x120x5V. Wentylator chłodzi pamiątki GF3 ktore zostaly okraszone pociętymi radkami od coolera P3. Bude oświetla niebieska katoda . Config : Mobo : Asus A7V333U CPU : Axp 2000+ Palomino AGOIA GFX : Gainward GF3ti200 Nie kręcone .. bo po co :lol: A teraz co najważniejsze - WC Blok CPU - LEv3 By MCS (Storm2) Bloki NB/GPU - ??? BY CopperField ;-) Pompa Hagem PH 802 - moded - podświetlana by 2 BLUE 1 RED 3 UV led Nagrzewnica od Oppla Rekorda , na niej 2 wentylatory 120x120x5V Shrouded Commodore 64 power supply zasila Ledy oraz wentyle. :-) węże EHEIM 16/22,12/16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 ok ;-) thanks 2 U know Who Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 super job my man :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Przyszalales z tymi zdjeciami ;) Nie ma to jak lagi na forum... A co do budy to niezla robota 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 fajna tylko dlaczego v0,9 planujesz cos jeszcze, a i skad masz taki fajny termometr na zbiorniczku 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 termometr okienny ;-) dostaniesz go w kazdym markecie budowlanym v0.9 dlatego , ze musze zmienic uszczelke , bo ta jest bee .. i usunac nadmiar kabli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Dla mnie wyglada to bardzo spoko Troche poprawek i bedzie cacy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 No nieźle... Tylko po kiego Ci ten wentyl, jak masz wc??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 1 - grill dodaje budzie uroku ;-) 2 - wentylator chlodzi pamiatki grafy - nie ma litosci .... pamiatki sie znacznie grzeja 3 - zapewnia dobry przewiew w obudowie 4 - puszczony na 5V jest praktycznie bezglosny - zagluszany przez zasilacz , ktorym w najblizszym czasie bede musial sie zajac :) Update do versji 0.91 soon.... this okno has got to go ;P i grawerowanie plexi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 a mi sie nie podoba. (moj 200 post na tweaku ale cool :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Nie da sie wszystkich zadowolic :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Bardzo ładnie, jedna z nielicznych bud robiących dobre pierwsze wrażenie. Grill na wentylku wygłada ok, tylko zasłoń jakąś siatka tą chłodnicę i jej węże. Psuje widok. Jakaś blacha perforowana albo inny ciekawy pomysł zapewniający wymianę powietrza i poprawiający estetykę. Ale buda cool! Tak trzymaj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Robiłeś te zdjęcia kamerą/aparatem Sony ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 mozesz napisac co zrobiles coby ph bylo niezatapialne? jakies rady, itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 mozesz napisac co zrobiles coby ph bylo niezatapialne? jakies rady, itp http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=25522 tutaj masz sprawę podobnie rozwiązaną :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 tia wiem :) chodzilo mi o jakies uwagi dokladniejesze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 hm roboty bylo.. ale cos mi sie tu nie podoba w tej obudowie.. ale nie wiem co ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 hm roboty bylo.. ale cos mi sie tu nie podoba w tej obudowie.. ale nie wiem co ;)nie no extra :) podoba mi sie ten wzorek okna :) :D;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...