midi Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Witam. Wiem że o tym juz sporo było,a le obecnie ciężko juz dostać athlonka z serii JUHB. Proszę więć o pomoc. Jakiego Athlonka 1700+ kupić aby można go było w miarę bezboleśnie kajtnąć na FSB 333. Proszę podajcie jakiś model:) i nie złoście się za bardzo:P. Płytę którą posiadam to Epox 8RDA3. Wielkie dzięki za wszelką pomoc i wyrozumiałość z waszej strony:PPP Midi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 BYLO SZUKAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i co to znaczy ze ciezko dostac w wielu sklepach go maja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 poszukaj na Allegro Jiuhb dlt3c. Ja mam z 22 tygodnia z niskim batchem (0207) i smiga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 zeby jakis na fsb 333 bedzie ci chodzil to trudno raczej :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 zeby jakis na fsb 333 bedzie ci chodzil to trudno raczej :lol:Dokładnie i ciekawe który płyta ma takie ustawienia dostępne :-D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...