Pucha18 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 mam płyte Gigabyte GA-8SG800 link do jej opisu- http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Produc...c_GA-8SG800.htm i ona jest bez Dual DDR.I tu moje pytanie czy warto zmienic na taka z Dualem?I czy mozecie polecic jakies najtansze płyty z dualem?procka mam p4 2,4B jakby co. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 hmmmm.....tak Ci go brak?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 moim zdaniem nie warto, to jest jakies 5% roznicy wydajnosci, czyli niewiele. a jak kupisz jakas tania mobo, to moze sie okazac ze jest kijowa i ...... zacznij zbierac na nowego proca, albo podkrec tego co masz jak ci za wolno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 :arrow: nie warto. potwierdzam zdanie M79, lepiej zacznij zbierac na nowego procka np. 2.4C, a o plycie pomyslisz pozniej. nie wiem jak przedstawia sie konfiguracja Twojego kompa, ale moze jakis inny podzespol warty bylby wymiany na nowszy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...