Golab Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Mam problem (a dokładnie mój szwagier)(Płyta głóna to Asus A7V133) kupił sobie cooler TTC-D5TB, podczas zakładania go na procesor wyłamał plastik trzymający cooler na podstawce procesora , co z tym zrobić wymiana płyty głównej jest troche kosztowna :( , czy jest moze jakiś cooler na Athlony który można przykręcić do obudowy (płyta główna ma 4 otworki koło podstawki) jak jest to jaki i gdzie go można kupić . Chyba że jest inny sposób :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 sa zalmany model nie pamietam chyba 6500 na www.discotech.waw.pl a gdzies na sieci widzialem jak to naprawic - koles obwiazal socket drutem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 uuu stary to kaplica :(, jak mozna byc takim nieuwaznym..., ale jest taki cooler zalman cnps5100, do kupienuia w www.discotech.waw.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Produkty Zalmana przykrecane do dziurek w plytce. Mozna tez dorobic ten bolec np. z modeliny albo z przetopionego plastiku i przykleic do scoketa kropelka. Albo kupic jakas z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a bobo z Soc.A i wymienic tylko plastikowy Scoket. Ten sacket mozna wyciagnac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 ni problem są wentylatory z potrójnym zaczepem np CoolerMaster DP5-7H53F-OC Smart zobacz jak wygląda na http://komputronik.com.pl/katalog/akcesori...oolermaster.htm jest też wersja Titana D5TB z takim zaczepem. Swoją drogą nie wiem jak można ułamać zaczep. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...