pavlov Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Mam od kilku dni plytke Asusa A7v8x-x,Athlon2000xp+,w biosie mam zablokowane mnozniki i czestotliwosci Fsb.Jak to odblokowac...wszyscy kreca ja bez problemow i nikt nie mial z tym klopotow.Sciagnolem nowa wersje biosa 1006 i bede ja dzisiaj ladowal.Sprawa jest prawdopodobnie banalna ale wiecie jak to jest zaczynac.... 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 moze masz zablokowany mnożnik jezeli masz 0,18 mikrona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlov Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 i co?.....pozostaje mi laczenie mostkow i jezeli znasz jakies linki jak to sie bezpiecznie:) robi na athlonach bylbym wdzieczny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 a może drut moda byś założył, wszystko napisane jest w faQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlov Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 a może drut moda byś założył, wszystko napisane jest w faQpodejrzewam jednak ze problem jest innego typu:)...moj athlonik jest jednak w 0,13 mikrona czyli odblokowany jest fabrycznie....poszukam w biosie czy nie ma tam funkcji jumperfree...chyba przegapilem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlov Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 podnioslem tylko vcore do 1,700 i moglem wybrac jedna z mozliwych 2 konfiguracji(2083mhz,2500mhz),udalo mi sie odpalic na 2083mhz..temp. w biosie 55 stopni w windzie 48...dlaczego jest taka roznica? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlov Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 aa i jeszcze jedno...jest funkcja jumperfree na plycie ktora odblokowuje mnoznik i czest. fsb! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 mam te plyt i z zadnym biosem niemialem zablokowanych mnoznikow z tego co wiem na plycie jest tylko zworka do regulacji napiec na procuk tj. wieksze zagreszy a co do temp to zainstaluj najnowszego pcprobe bo on robi takie problemy umnie bylo to samo z nowym pcprobe problemu niema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlov Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 az mi glupio o tym pisac...ale problem z mnoznikiem i fsb to byla czysta glupota tepota.....po prostu w ustawieniach cpu(mhz) jest funkcja manual:))i wszystki problemy rozwiazane(jeszcze pozostaje zainstalowanie nowego probe)...ale ze mnie LEB!!! BTW BTHX!!!koniec tematu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...