August Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 a ja potrzebuje wypasionych pamieci ktore pojda na 200mhz (400mhz efektywnie) przy Turbo Timmingach na Epoxie 8kha+ bez podnoszenia napiecia. Istnieja w ogle takie pamieci :P. na niektórych samsungach osiągają 200quote] Na jakich? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Ile mogą teoretycznie wytrzymac moje nany'e cl2. Mam jedną kość 512MB. Chodzą spox na 150MHz + 2.7V (2-2-5-2) ale powyżej 155MHz nie chcą iść nawet na cl3 :x !!!, a może agp nie wytrzymuje??? Co daje podniesienie napięcia na agp, czy można wtedy jeszcze bardziej podkręcić kartę :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ile musiałbym dać za pamięć która pojdzie na 166 z CAS 2 lub CAS 2,5 ??? - chodzi o 256 MBTo chyba najtańszym rozwiązaniem bylyby te co ja mam tylko że moja kośc ma 128, ale 256 też powinny się tak kręcić.Jak cię interesują dokładne oznaczenie to mogę jutro sprawdzić. A najważniejsze wyniki: Przy napięciu 2,7 max. co osiągnąłem to 166 oczywiście cl2 i max. timingi. najlepsze że pewno i trochę więcej by poszły ale płyta nie pozwala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 W www.gral.pl kupisz Siemensy 512MB DDR333 na kosciach samsunga za 599zł dobra pamiec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Co daje podniesienie napięcia na agp, czy można wtedy jeszcze bardziej podkręcić kartę :?: dokladnie, dajesz jej wiecej mocy wtedy, ale to nie zawsze skutkuje jak juz karta jest wyzylowana na maxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...