mooll Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Siemka. Mam problem z jakas czescia kompa jednak nie wiem czy to jakas karta, plyta lub pamiec. Wiec chcialbym wiedziec czy istnieje (jesli tak to jak sie zwie) jakis program, dzieki ktoremu moglbym sprawdzic z czym mam klopoty i co mi zle dziala. Dzieki z gory 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Jest menager urządzeń w windows. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooll Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Menadzer nic nie wykazuje a jednak jakies konflikty wystepuja. Wkoncu system nie wieszal by sie przy kazdej mozliwej sytuacji a to nie jest wina systemu bo nawet zaraz po formacie sie wieszal. Podejrzewam ze winny jest temu tuner tv jednak musze to dokladnie sprawdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 W takim razie najprawdopodobniej będzie to wina któregoś sterownika. Jeśli podejrzewasz tuner wyłącz go w menagerze lub usuń sterownik i sprawdź jak wszystko działa. Postaraj się też o nowe wersje sterów jeśli gdzieś są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooll Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Prawdopodobna przyczyna zwisow w moim kompie to tuner tv (jak wczesniej pisalem). Po wyciagnieciu go z glownej nic sie nie wiesza i jak narazie (odpukac :)) wszystko chodzi wporzasiu. Jednak myslalem ze moze sa jakies programy to odrazu bym sobie sprawdzil przy okazji czy reszta ma sie wporzasiu. Dzieki Jacek_36 i sp1mta za odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy___ Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Przeluz tuner do innego slotu - moze pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...