Pucha18 Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 1) mam jakis zasilacz 350W i strzasznieeeeeee głosny w nim wentylator(kompa na noc nie moge zostawic właczonego bo nie zasne :evil: ) .Jaki wentylator byscie polecili zeby nie był drogi a w miare cichy...WC odpada. 2)mam sapphire radeon 9100 64mb. chce sobie ja podkrecic.na pamieci juz mam gotowe zrobione radiatory lecz rdzen ma dalej firmowe chłodzenie, i chce je zmienic zabardzo nie wiem co dac.a musi byc w miare tanie.teraz radiator ma wymiary 4cmx4cm...myslałem moze o wiatraczku z Pentium3(nie wiem czy taki moze byc wiec sie nie smiejcie).a jezeli nie to moze jakies inne propozycje?WC odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 1. Puść wiatrak na 7 lub 5V (jeżeli ofkoz zasilacz nie grzeje się zbytnio) 2. Zerknij do GaleriGFX- przyklejona na podkręcaniu. 3. 2 x 2 pytania = 4 pytania :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 1 - Zalman F-1 , okolo 20zl w discotech-u, cichutki, dodatkowo w zestawie przelotka z rezystorem 56Ohm spowalniajacym wentyl. IMHO miodzio, wielu userow z tego forum uzywaja wlasnie tego wentylka. Mozna to bylo znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zapraszam tutaj 8) -> Alternatywne chlodzenie Radeona 9100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Hmm.. Wiesz ze zmniejszaniem obrotów to bym sie zastanowil 2x. Mój Deer350W nie wytrzymał tego :/ i odszedł (naszczęście samotnie ;) ) Zanim sie na to zdecydujesz zerknij do środka czy radiatory sa wmiarę porządne, bo jak nie to możesz źle na tym wyjść :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 www.proline.pl wiatrak do obudowy z czujnikiem temp automatycznie regulowane obroty od 800 do 3000 czy cos takiego hałas od 16db do 26db cena 25zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...