rout Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 hejka mam problem ...:( dzis juz 3ci raz wyskoczylo mi cos takiego : 'trwa zamykanie systemu.zapisz wszystkie rozpoczete prace i wyloguj sie. wszystkie niezapisane zmiany blabla. zamkniecie zostalo zainicjowane przez ZARZADZANIE NT/SYSTEM. czas do zamkniecia : 60-1s wiadomosc system windows musi byc uruchomiony ponownie poniewaz usluga Zdalne wywolywanie procedur (RPC) zostala nieoczekiwanie przerwana. pls help... z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 http://forum.purepc.pl/search.php jakbys mial klopoty ze znalezieniem to wpisz 'msblast' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 heh dzieki myslalem ze to tylko mi sie cos tak pier...i... thx :P sprawdzalem antivirem [norton 2k3] i nic ... thx alot man ^_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 heh dzieki myslalem ze to tylko mi sie cos tak pier...i... thx :P sprawdzalem antivirem [norton 2k3] i nic ... thx alot man ^_O Skanerem mks'a online tez "przeleciales" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...