sharki9 Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 mam takie pytanko nigdy wczesniej nie drukowalem zdjec i nie wiem ile wychodzi z nowych pojemnikow zdjec A4 :D pojemniki maja kolorowy-30ml czarny- 42ml drukarka hp 720C z funkcja fotograficzna photoret II jakosc oczywiscie najlepsza na papierze fotograficznym z gory dzieki za odpowiedz bo troche mi to potrzebne do skalkulowania kosztow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 OT mysle ze oddanie do kazdego fotolabu wyjdzie taniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 no zdjecie w formacie A4 nie jest jeszcze az takie tanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Ja na HP 845c na pojemniku 15ml wydrukowałem na najwyższej jakości koło 100zdięc zwykłego formatu i jescze jes tusz, ale już niewiele :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Ja na HP 845c na pojemniku 15ml wydrukowałem na najwyższej jakości koło 100zdięc zwykłego formatu i jescze jes tusz, ale już niewiele :cry: zwyklego to znaczy ile miescilo sie na kartce A4 albo tak ile to bylo kartek A4 pelnych tak bedzie sie lepiej liczyc :) oraz te 15ml to byl kazdy kolor z osobna czy 15ml-wszystkich trzech bo ja mam 3 kolory razem -30ml i czarny osobno -45ml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 15ml chyba każdy kolor tyle ma, chociarz niewiem,na kartridzu pisze 15ml to chyba 15ml ma każdy kolor. KOLOR 15ml=15ml niebieski+15ml czerwony+15ml żółty (3kolory sie mieszaja i jest kolorowy) Wydrukowałęm około 100zdięć może 110 na max jakości w formacie 13cm X 9cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...