snc Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Mam w nview ustawione klonownie i mam problem z filmami. Czasami filmy wyswietlaja sie na telewizorze ale przewaznie widac tylko czarny kolor. Jak wlacze urzadzenie pelnoekranowe to filmy dzialaja ale wtedy nie ma napisow:/ Mam detonatory 45.23 w2k z sp4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Eee?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 co eee?? jakby ktoś coś wiedział to by ci odpowiedział; a bawiłeś sie tv toolem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Jak włączysz klonowanie, to TV ustaw jako ekran podstawowy, będziesz miał napisy. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Faktycznie. Wielkie dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Ale teraz nie pokazuja mi sie filmy na monitorze:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Ogolnie to jest problem z kodekami - ja tez tak mialem na moim gf2 - pewnie masz zainstalowane ACEMCP500PROXP (albo cos innego z tej serii ew inny shit tego typu) - mi po drobnych modyfikacjach zaczelo dzialac poprawnie. (usuwaj na chybil trafil po kolei kodeki) A tak lekko off topic to czy ktos nie wie czy nie daloby sie jakos na sile ustawic klonowania w gf3 - bo mnie wnerwia to przelaczanie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 To nie jest problem kodeków, tylko wszystkich dentek powyżej 31.00. Ja jadę tylko dlatego na nich. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Mam ACEMCP591PRO :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Film nie ma monitorze bo uzywasz złego playera osobiście mi to nie potzrben wystarczy mi na TV Vplayer powinien zadziałac na obu a np: SubEdit tylko na odbiorniku ustwionym jako podstawowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Powiem wam tak - to nie jest wina kodekow - dzieje sie tak aby nie kopiowac filmow (moze wyda wam sie to smieszne ale tak jest) wersja divixa ktora znajduje sie w ace codekach nie pozwala wyswietlac obrazu na innym wyswietlaczu niz podstawowywm - wiem bo tez tak mialem i to nie wina detonatorow - przynajmniej nie u mnie. Pobaw sie odinstalowywuj aplikacje w koncu dojdziesz ktora jest walnieta! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 To napewno nie jest wina playera bo sprawdzalem na kilku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Usunelem caly acemega i nadal filmy leca tylko na monitorze:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 nie chodzi o usuniecie calego bo to nic ci nie daje bo kodekow nie usuwa :) - wiem bo sprawdzalem - sprubuj na to zainstalowac normalnego divixa burndle (czy jaos tak) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Nic to nie dalo:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 To ja nie wiem u mnie bylo inaczej! ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...