Skocz do zawartości
snc

Problem z klonowaniem.

Rekomendowane odpowiedzi

Mam w nview ustawione klonownie i mam problem z filmami. Czasami filmy wyswietlaja sie na telewizorze ale przewaznie widac tylko czarny kolor. Jak wlacze urzadzenie pelnoekranowe to filmy dzialaja ale wtedy nie ma napisow:/ Mam detonatory 45.23 w2k z sp4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie to jest problem z kodekami - ja tez tak mialem na moim gf2 - pewnie masz zainstalowane ACEMCP500PROXP (albo cos innego z tej serii ew inny shit tego typu) - mi po drobnych modyfikacjach zaczelo dzialac poprawnie. (usuwaj na chybil trafil po kolei kodeki) A tak lekko off topic to czy ktos nie wie czy nie daloby sie jakos na sile ustawic klonowania w gf3 - bo mnie wnerwia to przelaczanie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Film nie ma monitorze bo uzywasz złego playera osobiście mi to nie potzrben wystarczy mi na TV Vplayer powinien zadziałac na obu a np: SubEdit tylko na odbiorniku ustwionym jako podstawowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem wam tak - to nie jest wina kodekow - dzieje sie tak aby nie kopiowac filmow (moze wyda wam sie to smieszne ale tak jest) wersja divixa ktora znajduje sie w ace codekach nie pozwala wyswietlac obrazu na innym wyswietlaczu niz podstawowywm - wiem bo tez tak mialem i to nie wina detonatorow - przynajmniej nie u mnie. Pobaw sie odinstalowywuj aplikacje w koncu dojdziesz ktora jest walnieta!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...