phobosq Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 jest nie do dostania! wszedzie mowia ze albo nie maja, albo ze Soltek ma do d@#$ dystrybucje i ze nie wspolpracuja! katastrofa!!! PS. BTW w jednym sklepie kolo zapytany o firmowy zasilacz do hardcorowego sprzetu zaproponowal mi Codegena 300! lol! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 http://www.pcprojekt.pl/index.php?c=katalo...oduktow&v=v&i=3 PC Projekt 31-052 Kraków ul. Starowiślna 65 tel. (012) 421 26 17 sklep czynny: pn-pt od 11 do 18 sobota od 10 do 14 e-mail: sklep@pcprojekt.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Dijsktra :) bylem bo sie zasugerowalem! pani zapytana czy jest zerknela do cennika i nowi TAK, wiec ja szybko lece do banku, wracam (nie minelo 10 minut) i mowie do klienta za lada "chce SL75 FRN2", a on ze NIE MA!!! i nie bedzie!!! bo juz nie robia i plyta jest do kitu, ale przytaknal, ze zlota itd.; czyli sam nie wiem czy PC Projekt taki dobry jest.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Giełda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 w poniedzialek? wzglednie we wtorek? :) PS fajny nick... wlasnie bede sie uczyl o przeszukiwaniu grafu... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...