tanaka Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 trk sobie kminie jak zamkneli AG skad bede bral muze moze ktos zna jakies adresy z muza typu minimal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 trk sobie kminie jak zamkneli AG skad bede bral muze moze ktos zna jakies adresy z muza typu minimal Ja sciagam minimale przez Kazee jest wszystko. Oprocz tego mam w szkole ftp (wejscie dla wybrancow) + pare innych ftp'ow zastanowie sie nad udostepnieniem na prv :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ta ja tez uzywam kazy jest bardzo dobra! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 minimal jest spoko tez mam troszki muzy z 10g ale mi chodzi o np. green velvet , fumiya tanaka , monika kruse , adam beyer , adam freeland , aphex twin , takkyu ishino , neil landstrum , krn ishi , laurent garnier itp . a niewiesz gdzie jesc caly kawalek green velvet - chicago deep hause mix bede bardzo dzwieczny za namiary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Wszystko co wymieniles znajdziesz na kazaa :) A tego kawalka ktory wymieniles to nie mam i nie widzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 kazza mi sie jakos nie podoba nie wiem czemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 to moze imesh (uwaga potrafi tak zawalic lacze ze przegladanie stron jest niemozliwe)ale zato jak szybko sie sciaga) pozatym kazaa ostatnio ma problem z wirusem ktory sie wen zadomowil( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Swiat jest piekny jutro ide na Jamesa Ruskina ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 ta kazza to sie nadaje na czopa niema tam duzo muzy a co jest to juz mam znajc na kazzie cosik takiego green velvet - live from innercity 53minuty wypas minimalu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Xon i jak bylo ? umnie na wsi qurwa to narazie imprez niema ale zaczna sie za jakis tydzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Dobrze bylo. Troche dziwnych osob ktore tam nie powinny sie znalezc ale nie byli bojowi ;) coz selekcji wiekszej brak. Ruskin zagral bardzo fajnie chociaz pierwsze 40min nudne ;) a potem gral m.in extase ze zlamana reka :)) ale gral mistrzowsko hehe nog nie czuje to dobry znak...A Ty gdzie masz blizej do W-wa czy Poznan czy moze Gdansk ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 blizej wroclawia :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 ta kazza to sie nadaje na czopa niema tam duzo muzy a co jest to juz mam znajc na kazzie cosik takiego green velvet - live from innercity 53minuty wypas minimalu Jest ten secik na Kazaa. Dziwnie cos szukasz jesli mowisz ze nie ma tam duzo muzy, sa ogromne ilosci tego czego razem szukamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...