Skocz do zawartości
tanaka

minimal

Rekomendowane odpowiedzi

trk sobie kminie jak zamkneli AG skad bede bral muze moze ktos zna jakies adresy z muza typu minimal

Ja sciagam minimale przez Kazee jest wszystko. Oprocz tego mam w szkole ftp (wejscie dla wybrancow) + pare innych ftp'ow zastanowie sie nad udostepnieniem na prv :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

minimal jest spoko tez mam troszki muzy z 10g ale mi chodzi o np. green velvet , fumiya tanaka , monika kruse , adam beyer , adam freeland , aphex twin , takkyu ishino , neil landstrum , krn ishi , laurent garnier itp . a niewiesz gdzie jesc caly kawalek green velvet - chicago deep hause mix

bede bardzo dzwieczny za namiary

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze bylo. Troche dziwnych osob ktore tam nie powinny sie znalezc ale nie byli bojowi ;) coz selekcji wiekszej brak. Ruskin zagral bardzo fajnie chociaz pierwsze 40min nudne ;) a potem gral m.in extase ze zlamana reka :)) ale gral mistrzowsko hehe nog nie czuje to dobry znak...A Ty gdzie masz blizej do W-wa czy Poznan czy moze Gdansk ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta kazza to sie nadaje na czopa niema tam duzo muzy a co jest to juz mam znajc na kazzie cosik takiego green velvet - live from innercity 53minuty wypas minimalu

Jest ten secik na Kazaa. Dziwnie cos szukasz jesli mowisz ze nie ma tam duzo muzy, sa ogromne ilosci tego czego razem szukamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi