virtuomaniak Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Moze mi ktos powiedziec jak zamontowac diody w kompie, tzn jak je podlaczyc. Mam 4 diody z kablami i nie wiem za bardzo jak jak to zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 a ja powiem tak bylo. szukaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Znajdziesz to Tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Ups chyba zapomialem najpierw sprawdzic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Hm szukalem na forum o jak podlaczyc LEDy ale nie znalazlem. Wiem ze diody nie spala sie pod 12V bo sprawdzalem :) , wiec spokojnie moge podlaczyc do kompa tylko jak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Hm szukalem na forum o jak podlaczyc LEDy ale nie znalazlem. Wiem ze diody nie spala sie pod 12V bo sprawdzalem :) , wiec spokojnie moge podlaczyc do kompa tylko jak :D Nie klam ze nie znalazles, kilkanascie topicow znajdziesz wlacznie z rysunkami. Zareczam Ci. Poszukaj o podlaczaniu szergowym i rownoleglym diod / LEDow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Naprawde nie znalazlem, wpisalem diody ledy itd ale o polaczeniu nic nie bylo, zaraz sprawdze to co Ty napisales ..::EDIT::.. Hm cos nie tak jest u mnie, gdy cos znajde i chce przezucic na druga strone wyszukiwan mam taki blad "Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Naprawde nie znalazlem, wpisalem diody ledy itd ale o polaczeniu nic nie bylo, zaraz sprawdze to co Ty napisales ..::EDIT::.. Hm cos nie tak jest u mnie, gdy cos znajde i chce przezucic na druga strone wyszukiwan mam taki blad "Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów" Moze cos sie kaszani z php :? Dla uscislenia podam, szukaj postow benka, o ile pamietam to dosc duzo pisal o tym, podawal tez link do "kalkulatora" LED ktory obliczal potrzebny rezystor. Ja zapodawalem rysunki z painta, powinny jeszcze gdzies byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...