Skocz do zawartości
virtuomaniak

LEDy

Rekomendowane odpowiedzi

Hm szukalem na forum o jak podlaczyc LEDy ale nie znalazlem.

Wiem ze diody nie spala sie pod 12V bo sprawdzalem :) , wiec spokojnie moge podlaczyc do kompa tylko jak :D

Nie klam ze nie znalazles, kilkanascie topicow znajdziesz wlacznie z rysunkami.

Zareczam Ci.

Poszukaj o podlaczaniu szergowym i rownoleglym diod / LEDow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawde nie znalazlem, wpisalem diody ledy itd ale o polaczeniu nic nie bylo, zaraz sprawdze to co Ty napisales

..::EDIT::..

Hm cos nie tak jest u mnie, gdy cos znajde i chce przezucic na druga strone wyszukiwan mam taki blad "Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawde nie znalazlem, wpisalem diody ledy itd ale o polaczeniu nic nie bylo, zaraz sprawdze to co Ty napisales

..::EDIT::..

Hm cos nie tak jest u mnie, gdy cos znajde i chce przezucic na druga strone wyszukiwan mam taki blad "Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów"

Moze cos sie kaszani z php :?

Dla uscislenia podam, szukaj postow benka, o ile pamietam to dosc duzo pisal o tym, podawal tez link do "kalkulatora" LED ktory obliczal potrzebny rezystor.

Ja zapodawalem rysunki z painta, powinny jeszcze gdzies byc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi