vespereq Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 mam pytanie, poniewaz niedługo dostaje nowy zasilacz i bede kręcil swojego szaraka chcialbym się poradzic jednej rzeczy, jak powszechnie wiadomo Sb na epoxie sie strasznie grzeje mam stary radiator titana chce go pociać i przykleic na SB tylko jest pytanie czym to zrobic zeby dalo się potem odkleić, myślałem o jakiejś taśmie termoprzeworzacej o ile cos takiego jest, bo termopox tooo eee moze byc krucho z odlepieniem tego,a zalezy mi na utrzymaniu gwary, tak samo chce zrobic z NB zdrapać ta wstrętną gume czy co to tam jest i jakąś pastą tam przysmarować, tylko jest pytanie czy zostawiac orginalby radiator czy moze tez cos wyciac z tego titana i przykleic tasmą.... aa i jeszcze jedno czy taką taśmą możnaby było radiatorki do pamieci na grafie przyczepic. Z góry dzieki za Help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Ja mam mocowane radiatorki na tasme dwustronna (wiem, wiem ;) ale termoprzewodzacej jakos u mnie w miescie dostac nie moge :/) i sie trzymaja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Tasma termoprzewodzaca jest jak najbardziej OK, pisalismy dosc duzo o niej. Kolega Rosio nawet sprzedaje chyba do dzis takie tasmy z dosc dobrej firmy 3M. Na dziale Sprzedam byly ogloszenia. Osobiscie mam juz druga grafe z radiatorkami na pamieciach na takiej tasmie. Dziala i to dobrze, a daje sie usunac bez sladu. Polecam. Radiatorek z chipsetu zdejmij i usun ten glut, zapodaj paste prawdziwa, a najlepiej zamien go na Zalmana, wydajnosc fabrycznego jest zalosna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Tutaj masz link do tej taśmy którą sprzedaje Rosio http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=37951 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 No też kupiłem. Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 kurde na miescie nigdize nie mogłem dostac tasmy, ale kupilem cooler Glacialtecha, bo wszyscy mi go polecali ze super chłodzi i takie tam a poniewaz stary mi piadl to go wziolem w jakich testach wypadal super zajebiscie i takie tam dalem za sk**** 80 zł a chlodzi gorzej albo tak samo jak moj colorfull za 45 zł ja piernicze co za dół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 To kupuj u Rosia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...