NaYReL Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zmieniłem trochę temat. Nadal nie wiem za bardzo co wybrać. A tak pozatym to sprawdziłem ten zasilacz CodeShit 250W napięcie 5V spada do 4,80 a w prime95 do ok. 4,70 12V rośnie nawet do 12,8 Ale to nic bo przetestowałem jeszcze MegaBajt 300W 5V -> 4,77 w prime95 -> 4,6 12V -> rośnie nawet do 13V Zatem CodeGen drugie miejsce I sze miejsce w kategorii szajs toMegaBajt :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Podejrzewam, że to co możecie obejrzeć na screenach tutaj: http://strefa.magma-net.pl/forum/showthrea...=&threadid=1295 jest również związane z tym kiepskim zasilaczem Ale niech się wypowiedzą Pro-Userzy Na allegro.pl kupiłem FSP250-60 GTA, zobaczymy jak będzie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Ktoś napisał że Epox 8RDA+ niema wyjścia cyfrowego. Dementuję: płyta ta posiada takie wyjście i nawet z powodzeniem udało mi się pograć na zewnętrznym sprzęcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Ja uzywalem Epoxa 8RDA+ teraz sie przesiadlem na Solteka FRN2-RL. Za cene 430zeta mam raid i sata. Tyle porownania do wersji FRN-L. Plytka fajna, stabilna, wymaga tylko zmiany biosu na jakis overcklockerski. Mysle ze w tej cenie to chyba najlepsza plytka. A pomyslec ze za 8RDA+ dalem 600zeta :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Abit NF7 ma VDD do 2 V Epox i Soltek do ok. 1.85 V Czy tak?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar81 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 P.S. A propo W/g nich na Gigabyte GA7VA można zmienić mnożnik w BIOSie (sic!) Akurat trafiles tak jak ja w ga7va nie mozna zmienic mnznika w biosie :( zmiana dostepna jest dopiero w wersji ga7vax.. ja juz sie swojej plytki pozbylem teraz skladam kompa i chyba nic nie jest w stanie mnie odwiezc od kupna solteka :)pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar81 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Poczytałem sobie trochę opinii i Abita chyba odpuszczę. Więc który lepszy Soltek czy Epox ?? w popland.pl we Wrocławiu ceny są takie: ABIT NF7 399,00 ABIT NF7-SL 499,00 Epox EP-8RDA3 379,00 Epox EP-8RDA+ 419,00 Epox EP-8RDA3+ 489,00 Soltek 75-FRN2-L 369,00 P.S. A propo W/g nich na Gigabyte GA7VA można zmienić mnożnik w BIOSie (sic!) Ja się skłaniam teraz do Solteka A co Wy myślicie?? Akurat trafiles tak jak ja w ga7va nie mozna zmienic mnznika w biosie :( zmiana dostepna jest dopiero w wersji ga7vax.. ja juz sie swojej plytki pozbylem teraz skladam kompa i chyba nic nie jest w stanie mnie odwiezc od kupna solteka :)pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spideroso Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 a co mam powiedziec.. mam Solteka, no i chyba nie musze juz mowic czemu ?? A co do bledow CRC, to wina dysku, moze byc spowodowana za niskim zasilaniem, albo za wysokim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...